"Azért vannak a jó barátok..." - avagy spatula karkötő ötletek egy csodás csapattól
"Azért vannak a jó barátok..." - avagy spatula karkötő ötletek egy csodás csapattól

Mint egy szappanoperában, akkor most jöjjön a következő és egyben befejező rész, melyben megmutatunk egy pár csodát, amit a kis csapatommal hoztunk össze spatula karkötő címszó alatt.


Előtte egy pár érzelgős szöveg, ugord át, ha akarod, ők már unják úgyis. Szóval mikor a magazint megálmodtam, célom azon alkotók megmutatása volt, akik szenvedéllyel dolgoznak akár hobbi szinten, akár professzionálisan.

Ehhez az utamhoz viszont kaptam egy csoda csapatot, melyet azóta is mindennap ajándékként élek meg. Van egy picinyke közösségünk, ahol olyan összetartás, biztatás, szeretet, odafigyelés van a tagok között, ami talán már tanítandó is.

Ha ezt most kérkedésnek veszed, ám legyen. Elég nekünk annyi, hogy mi tudjuk, mit adunk egymásnak, és mit kapunk mindenféle elvárás nélkül viszonzásul.

Nos, a múltkori cikk után egyikük elkezdte felsorolni, hogy kinél hogyan tudná elképzelni a spatula karkötőket. Én csak annyit mondtam: vágjunk bele, csütörtök hat óráig várom a műveket. És ennyi elég is volt arra, hogy mindenki őrült tempóban, brutál rövid határidőt betartva, elkészítse a saját stílusának, technikájának megfelelőt.

Voltak csalódások, sikertelen lépések, „azanyjaúristeni” ez kiegyenesedik, nem ragad, nem áll meg, görbe, szóval mindenféle jelzések. Ahogy valaki elkezdte mondani bénázását, abban a pillanatban az egész csapat egyként „nekitámadt” és addig noszogatta, míg össze nem szedte magát az illető.

Szóval akkor most itt be is fejezem a sztorit, életem egyik legszebb ajándékát, ennek a csapatnak az együttgondolkodásáról való csevegésem.

Jöjjenek a képek, a spatula karkötő ötletek. Ha rákattintasz a fotóra, az alkotó nevét láthatod rajta.

Edina

 

Edina2

 

Edina3

 

Edina4

 

En

 

En4

 

En5

 

Ilona

 

Ilona2

 

Ilona3

 

Ilona4

 

 

 

Rita2

 

Rita3

 

Szasz

 

Szasz2

 

Heni

 

Heni2

 

Heni3

Alkotók:

Fekécs Heni / Horváth Edina / Kiss Rita / Lami / Nyíri Ilona / Szász Tamás

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg és kövesd facebook oldalunkat!