A kiegészítők újraértelmezése
Te megálmodod, én megvalósítom

A paracord nem csak divat, hanem egy olyan hasznos kiegészítő, ami jó, ha mindig Veled van


A nevem Szász Tamás. Paracord karkötőket, kulcstartókat és egyéb kiegészítőket készítek ejtőernyőzsinórból (Paracord).

Lami: Mi a te "szerelem első látásra" történeted?

Szász Tamás: Az én történetem ott kezdődött, amikor egy nagyon jó barátom Csomán János közzétett az interneten egy paracord karkötőről készült fényképet. Nagyon megtetszett. Elkezdtem kutakodni, utána járni, hogyan is készül. Rájöttem, hogy a környezetemben nem sokan ismerik. Mivel rengeteg lehetőséget láttam benne, ezért célul tűztem ki, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson, akik szeretik a különleges, színes, és rendkívül izgalmas kiegészítőket. Hamarosan elkészült az első kulcstartó és karkötő. Jöttek az ötletek a kihívások… és elindult.

10951973 902818139742677 256236156 o

 

10951983 901721659852325 1727547550 o

Lami: Egy pár szóval bemutatnád a paracordot? 

Szász Tamás: A paracord nem csak divat, hanem egy olyan hasznos kiegészítő, ami jó, ha mindig Veled van. Kifejezi a személyiségét, hovatartozását és nem csak dísze és kiegészítője a mindennapi ruházkodásnak, hanem végszükség esetén egy nagyon hasznos és praktikus eszköz is a kezünkben van.
Eredetileg az amerikai ejtőernyők felfüggesztő zsinórjaiként használtak a II. világháborútól, majd az ejtőernyősök a harcmezőn rájöttek, hogy a kötélzet alkalmas sok más feladatra is. Jelenleg általános célú zsinórként alkalmazzák, katonák és civilek egyaránt. 

A4 elso oldalkuldeni

Lami: Tapasztalatod szerint kik rá a vevők leginkább?

Szász Tamás: Az utóbbi években egyre elterjedtebb a Paracord karkötők viselése fiatalok körében. Azok csuklóján tekinthetünk meg egy-egy divatos és egyedi mintát, akik valamilyen sportot űznek, de gyakran hétköznapi viseletben is szembejöhet velünk az utcán. A karkötők többsége könnyen lebontható, így nagyjából átlagosan 3 méter kötelet kaphat a tulajdonos.

DSCF4960

Lami: Hihetetlen, hogy egy 15 centis darab 3 méternyi anyagot tartalmaz. Csapatmunkáról beszélhetünk veled kapcsolatban, vagy ez egy teljesen önálló tevékenység, amit végzel?

Szász Tamás: Most már négy éve hogy vállalkozásban készítem termékeim, kézzel! Egyedül a gravírozást csinálja egy cég nekem, valamint azt is sikerült elérni, hogy egyes termékeimet levédettem, mint például a karkötőbe kérhető gravírozható lapocskákat is.

DSCF7136

Igyekszem, minden egyes darabot szível, lélekkel alkotni, hogy a viselőjének sok szép pillanatot szerezzen nap, mint nap. Szinte minden nap csinálok valamit, de vannak pillanatok, amikor nincs, meg az az ihletés vagy lendület, akkor kikapcsolódom kicsit. Imádom a természetet, a fotózást és szeretek horgászni.

DSCF7489

Lami: Ha nem titok, egy pár vásárlót megemlítenél, akiket ismerhetnek az emberek?

Szász Tamás: Referencia partnereim: Hooligans együttes, Fradi, Magyar Ifjúsági Vöröskereszt, Malév, Ossian együttes.

Elérhetőségeim:
Telefon: 06/70 6179725
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: http://www.facebook.com/StrongParamedicParacord
Pinterest: http://www.pinterest.com/shadowangel7/

 

Szerző: Szász Tamás

Szerkesztő: Lami

Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg!