Esküvőre fel! - esküvői dekorációk Filcvarázs módon
Esküvőre fel! - esküvői dekorációk Filcvarázs módon

Megmutattam a férjemnek a Filcvarázs által küldött fotókat, amin esküvői kellékeket mutatott be, mint esküvői csokor, menyasszonyi fejdísz, esküvői asztali dekoráció.

Majd mint férfiembernek azért elmagyaráztam, hogy „Tudod, filcanyag, olyan posztószerű, finom, puha...” tekintete rezzenéstelen maradt. Ok, hogy női dolgok ezek, de azért nagyobb lelkesedést vártam tőle.

Gondoltam, még egy kicsit próbálkozom elmagyarázni neki, hogy miért tetszenek nekem oltárira ezek a dekorációk. Visszamentem az időben, és emlékeztettem az ujjbábokra óvodás korunkból, hogy „bezzeg akkor csak annyi fantázia fért a filc használatához”.

Még mindig semmi. Már egyáltalán nem tudtam, hogyan magyarázzam el neki, miből készülnek ezek a költemények, és miért ájuldozom annyira.

Mire egyszer csak megszólalt: „Ezek nem igazi virágok???” Nos, ennyit Heni, a Filcvarázs csodás alkotójának munkáiról.

IMG 20170521 160354

 

IMG 20170521 160010

Nem, ezek nem igazi virágok. Ezek finom filcből készült csodák. Unalmas vagyok ezzel, hogy mindig csodának nevezem? Lehet, de számomra a filc tényleg megmaradt a gyerekkori meseillusztrációnál. Mikor viszont Heni munkáit nézem, akkor el kell szégyellnem magam, hogy ennyire korlátolt vagyok.

Nem elég, hogy formavilágában teljesen kiüti a régi, megkopott emlékeim, de még színeiben is olyan ízléssel emeli fel az esküvők fényét, hogy megvallom, sajnálom, hogy nem régebben ismertem meg őt, mikor a mi esküvőnk volt. De sebaj, ezüstlakodalomról is hallottunk már, nemde? :)

thumb IMG 20170521 145643

Persze a szívem erőteljesen verni kezdett, mikor az egyik fotót azzal küldte át, hogy az én cipős festményeim ihlették. Tudom, tudom, totál elfogulttá tesz. Főként így, hogy személyem is kicsit helyet kapott az esküvői dekorációk között a kedvenc témámmal.

thumb IMG 20170521 154703

Ha viszont megnézed ezeket a friss színben megálmodott csodákat (csak azért is leírtam még egyszer, hogy csoda:), akkor te is megértesz, miért alélok el tőlük ily hevesen.

Nos, nincs más dolgod: Esküvőre fel!

IMG 20170521 155628

Alkotó: Fekécs Heni

Filcvarázs

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg!