Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb repesztési eljárást?
Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb repesztési eljárást?

Te is elvesztél a repesztéses eljárások eszméletlen sok lehetőségében? Nos, megnyugtatlak, társra találtál bennem :)

Viszont, ha Te is kísérletező fajta vagy, akkor íme három lehetőség, amivel különféle lehetőségekkel tudsz repedéses, antikolt hatás elérni.

Az egyik eljárással a dekopázs szerelmeseinek kedvezünk, amivel két fázisban, és egy wax réteg hozzáadásával lehet elmélyíteni, ráncossá tenni a felületet (tuti, hogy ilyet egyetlen kozmetikai cég sem fog gyártani :) ) Annyit még elárulok, hogy itt a vasaló is belejátszik :) Kattints a fotóra, vagy ide, hogy részletesen megismerkedj ezzel az eljárással.

repesztes

A következő technikával egy szabályosabb felületet kapsz, illetve nem szükséges alá a szalvéta technikát alkalmaznod, viszont egy csodás vintage hangulatot tudsz létrehozni. Ez szintén két fázisú eljárás. A cikket idekattintva vagy a képre klikkelve tudod elolvasni.

7.20180120 143606

A harmadik repesztéses eljárással pedig az egyfázisú technikát ismerheted meg, mellyel a lepergetős hatást tudod elérni. Az egyik legkönnyebben kivitelezhető és mégis rendkívül impozáns hatást tudod így elérni. Idekattintva ismerheted meg a trükköt, amivel tuti sikert érsz el, illetve a képre klikkelve is eljutsz a cikkhez.

rozsas keret

 

Alkoss ezerrel, csodás munkákat kívánok :)

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, és érdekelnek további technikák, feltétlen kövesd facebook oldalunkat.