A legcsodásabb tavaszi kopogtatók....esküszöm, minden elfogultság nélkül
A legcsodásabb tavaszi kopogtatók....esküszöm, minden elfogultság nélkül

 Balzsamos színek, vidám kompozíciók, tavaszcsalogató belépők...hát nem erre vágyunk már egyre jobban?

A kis csapat most összeállított egy ötletcsokrot arra, hogyan köszönthetjük és idézhetjük elő a tavaszt színesben, balzsamosban, kopogtatókon megálmodva.

Fekécs Heni, a Filcvarázs alkotója, mint a kézműves vállalkozása nevében is benne van, filcből hajtogatott, tekergetett tavaszi virágokat. Elképesztő csokrok és kompozíciók kerülnek ki kezei közül, így ezek az összehangolt szépségek is ezerrel hívják a tavaszt.

Heni

 Ha valaki nem virágokat szeretne ajtaján, hanem egy-egy kisebb darabból álló tavaszcsalogatót, azokra is gondolt Heni ezekkel a rámákba foglalt, vagy éppen egyszerűen kedves darabokkal. 

Heni2

 Tóthné Ildikó, az Alita kreatív műhely alkotója kombinálja az egészséges rezgést és a szépséget kopogtatók formájában. Alkotásain a virágok közepén mind ásványokat helyez el, hogy az otthonlévők nyugalomban, békességben élhessék hétköznapjaikat. 

Ildi

 Nyíri Ilona, az Otthonmelengető alkotója a vintage világáról híres. Ezekkel a bársonyos színekkel, harmonikus kopogtatókkal mind egy nyugodt kor szellemét idézi meg. 

Ilona

 Ilona és Heni összefogásából pedig megszülettek a filcfigurákkal díszített, de vintage hangulatukat egyáltalán nem elveszítő, hanem még jobban kiemelő kompozíciók. 

Ilona2

 Kerekesné Papp Éva a KerekesEva Style alkotója, ha nem is kopogtatót, de egy "ajtónállót" helyezett a bejárathoz, amivel szintén a tavaszt idézte elő. 

Kerekesne

Varga Orsi, a BorsóBarkács alkotója szintén filcekből kreált csodás virágkölteményeket, illetve az újrahasznosítás jegyében pedig megmutatta új életét egy kidobásra ítélt farmernek. Eszméletlen vidám darabokat hozott össze így.

Orsi1

 Kiss Rita, a Ritus Art Paverpol alkotója textilszobrászat segítségével varázsolt teljesen kreatív ajtódíszeket a belépők örömére. 

Rita1

 Sz. Nagy Tíme, a Kisvárda Paverpol alkotója még a virágokat is textilszobrászattal, paverpollal hozta létre csodás bronz színbe álmodva. 

Timea

 Bármelyik kopogtatóra nézek, már érezni a tavasz közeledtét. Színesek, hívogatóak, virágokkal és élettel dúsítottak. Ha kérdésed merülne fel az elkészítésükhöz, vagy szeretnéd bármelyiket birtokolni, vedd fel a kapcsolatot az alkotókkal.

Szerző:Lami

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalunkat idekattintva a további színes ötletekért.