Varázslatos képkeretek új élettel megtöltve DIY ötletek segítségével
Varázslatos képkeretek új élettel megtöltve DIY ötletek segítségével

Egy kreatív ember minden részletre figyel az otthonában. Így nem tekint másként egy képre, egy fotóra, melyhez nemcsak egy sima képkeretet szeretne, hanem valami extrémebb, különleges darabbal akarja felöltöztetni az emlékét.

A kis csapat íme az alábbi ötletekkel segít hozzá ennek az egyediségnek a kialakításához.

Pollák Zsuzsanna, a HéVIPart alkotója gyanta ékszereteket, emlékőr darabokat készít. Egy esküvői fotóhoz pedig természetesen adott a csokorból szakszerűen megszárított virágokból elkészített képkeret. Gyönyörű szép, hangulatos emlékként maradhat meg így ez a pillanat a házaspároknak.

Hevipart

Kerekes Éva, a KerekesEva Style alkotója textilszobrászattal hozott létre egy nem mindennapi képkeretet. Egy boros üveget dekorált a nagypapa kedvenc fotójával az unokákról, mely egy gyönyörű szép körítést kapott ezzel a technikával.

Kerekes Eva

Képkeretet elkészíteni pedig horgolással is lehet. Fessél egy képet, majd a horgolható fa alapot horgold körbe magad. Ehhez minden segítséget és anyagot megkapsz hozzá a július 20-i workshop alkalmával. Ahogy hazaviszed, már csak egy szögre lesz szükséged, és ki is akaszthatod az általad készített festményt egy gyönyörű romantikus keretben. A workshop részleteit erre a linkre kattintva tudod megtekinteni.

En

Egy képkeretet nemcsak fotók befogadására lehet használni, hanem ékszereket is tárolhatsz rajta. Az alábbi linken megtekintheted, hogyan készült az alábbi darab az egyfázisú repesztéses eljárással.En

A bolhapiacon vásárolt képkeretek már magukban is nagyon mutatósak. De ha egy kicsit még fel akarod dobni, akkor íme egy cikk arról, hogyan díszítsd fel akrilpasztával.En

Steidlné Csapó Mária, a Mary ékszer alkotója egy kis kirándulást tett más technikák felé, így dekupázsolt képek köré tett fel magára az alkotásra struktúrpasztával keretet.

Maria

Maria2

Maria3

És végezetül pedig Sz. Nagy Tímea, a Paverpol Kisvárda alkotója paverpoll technikával készített kép a képben darabját mutatjuk meg. Egy vásznon remek ötlettel egy kicsi képkeretet is fel lehet öltöztetni különlegesen. Sokan vagyunk, aki gyűjtögető, régi darabokra vadászó kedvtelésünknek nem tudunk ellenállni, így majdnem minden kreatív ember otthonában ott van egy "felesleges" képkeret. Tímea munkáit nézve, már szóba sem jöhet a felesleges értelmezés :)

TImea

TImea2

Amennyiben bármelyik ötlet elnyerte tetszésed, fordulj az alkotóhoz :)

Szerző: Lami