Lami Art Tanoda június kurzusai
Lami Art Tanoda június kurzusai

Jön a nyár, így ebben a hónapban már nagyon készülünk rá előre is, hogyan kell megörökíteni egy nyaralási emléket.

A fő téma ebben a hónapban a tenger festése lesz.

Június 1. 14 óra (két órás) - akvarell tájkép - maximum 3 fő - 6.500,- Ft

Ezen a foglalkozáson együtt festünk meg egy tájképet, melyen a tengert is ábrázoljuk. Mivel közösen alkotunk majd, hogy lásd, hogyan épül fel a kép, így egyből az oktató mozdulatait is le tudod másolni, és instrukcióival azonnal sikert érsz el.

Június 15.. 13 óra (öt órás) - olaj tengerfestő tájkép- maximum 4 fő - 15.000,- Ft

Az öt órás oktatás alatt egy 30x40 cm-es képet festünk meg. Ez az oktatás nem arról szól, hogy egy alkalom alatt festővé váljál, hanem hogy egyre közelebb kerüljél a tökéletes, valósághű ábrázolás elsajátításához. Folyamatos instrukciók színkeverésre, felvázolásra, a képek valósághű kialakítására. Ezen a foglalkozáson megtanulsz festeni, amennyiben folyamatosan eljársz, illetve a havi egy alkalommal olyan tanácsokat kapsz, melyekkel otthon is bátrabban nyúlsz az olajfestékhez.

Június 29.. 13 óra (négy órás) - akvarell tájkép festése tenger témában + a képhez készítünk repesztéses technikával egy vintage keretet, így otthon azonnal fel is teheted a falra - maximum 3 fő - 12.000,- 

Egy A4-es méretű akvarellpapírra festünk meg egy realisztikus rózsát. Ne hidd, hogy ez nehéz feladat :) Minden mozdulatot lemásolhatsz az oktatóról, és rácsodálkozol majd, hogy az apró trükkök segítségével milyen elképesztő virágot tudsz megalkotni. A képhez egy keretet is elkészítünk repesztéses technikával, kreatív anyagok felhasználásával, hogy otthonodban azonnal kitehesd alkotásod.

Az oktatások a 16. kerületben vannak. Feltétlen jelentkezz mihamarabb, hisz mivel itt valós oktatás folyik, ezért a helyek hamar betelnek.

Adj egy olyan élményt magadnak, melytől rájössz, többre vagy képes, mint amit álmodni mertél volna valaha :)

Ha kérdésed van, írjál ide nekünk, és azonnal válaszolunk:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.