Lami Art Tanoda májusi kurzusai
Lami Art Tanoda májusi kurzusai

Akvarell, olajfestészet és vegyes technikás kurzusok is lesznek május hónapban.

Menjünk akkor végig rajta: 

Május 4. 14 óra (két órás) - akvarell tájkép  - 6.500,- Ft - már csak egy fő jelentkezését tudjuk fogadni. Ezen a foglalkozáson együtt festünk meg egy tájképet, hogy lásd, hogyan épül fel, így egyből az oktató mozdulatait is le tudod másolni, és instrukcióival azonnal sikert érsz el.

Május 11. 13 óra (öt órás) - olaj - 15.000,- Ft - már csak két fő jelentkezését tudjuk fogadni. Az öt órás oktatás alatt egy 30x40 cm-es képet festünk meg. Akár hozhatsz saját fotót, amit szeretnél megfesteni, akár egy olyan képet készíthetsz el, melyet a többiek is megfestenek. Mindkét esetben folyamatosan tanácsokat kapsz. Ez az oktatás nem arról szól, hogy egy alkalom alatt festővé váljál, hanem hogy egyre közelebb kerüljél a tökéletes, valósághű ábrázolás elsajátításához.

Május 18. 13 óra (négy órás) - akvarell rózsa festése+a képhez készítünk repesztéses technikával egy vintage keretet, így otthon azonnal fel is teheted a falra - 12.000,- Ft - már csak két fő jelentkezését tudjuk fogadni. Egy A4-es méretű akvarellpapírra festünk meg egy realisztikus rózsát. Ne hidd, hogy ez nehéz feladat :) Minden mozdulatot lemásolhatsz az oktatóról, és rácsodálkozol majd, hogy az apró trükkök segítségével milyen elképesztő virágot tudsz megalkotni. A képhez egy keretet is elkészítünk repesztéses technikával, kreatív anyagok felhasználásával, hogy otthonodban azonnal kitehesd alkotásod.

Az oktatások a 16. kerületben vannak. Feltétlen jelentkezz mihamarabb, hisz mivel itt valós oktatás folyik, ezért a helyek hamar betelnek.

Adj egy olyan élményt magadnak, melytől rájössz, többre vagy képes, mint amit álmodni mertél volna valaha :)

Ha kérdésed van, írjál ide nekünk, és azonnal válaszolunk:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.