Kreatív Ajándék Énidő - mert megérdemled
Hogyan lazíts kreatívan? - 4 jó ötlet a Kreatív Ajándék Énidőhöz - mert megérdemled

Ha egy mókuskerékben benne ragadsz, az egyik legnagyobb hátulütője az lehet, hogy szeretteiddel. gyerekeiddel elkezdesz türelmetlenül beszélni, esténként brutál kimerülten vágod magad hanyatt, a szerelmet pedig inkább csak elméletben szeretnéd megélni, de férjedre már semmi energiád nem marad. Jó ez így hosszú távon?

Hogy mégis legyen esélyed a feltöltődésre, újra mosolyogva vedd a mindennapokat, az egyik legjobb lehetőséged, ha otthon időnként kiszakítasz magadnak egy rövidke kis énidőt, melyet kreatív tevékenységgel töltesz el.

Ehhez adok most egy pár ötletet, hogyan tudsz magadnak boldogsághormonokat benyelni kreatívan.

repesztes

Nemrégiben jelent meg egy cikk a dekopázs és repesztés technikájával kapcsolatban, mely lépésről lépésre megmutatja, hogyan tudsz egy megunt darabodból egy újrahasznosított szépséget létrehozni. A cikk részleteiért kattints ide, hogy utána ne csak bensőd szülessen újjá, hanem otthonod is, vágjál bele és próbáld ki.

polofonal

 Múlt héten nekifutottam egy nem használt pólómnak, amiből kipróbáltam a pólófonal horgolást. A cikkben szintén lépésről lépésre végigvezetlek, hogyan tudsz egy gombolyagot összehozni egy uncsi ruhadarabodból.

En3

A rózsa tekergetés filcből hatalmas mumus volt nekem. De egy olyan napon, mikor belefáradtam a munkába, úgy éreztem, neki kell fognom és le kell győznöm a félelmem iránta. Hogy hogyan készült, hányszor futottam neki, itt olvashatod el. Na és persze azóta a patkót is megforgattam, mert azt hallottam, csak úgy hoz szerencsét :)

20160113 194240 001

És ha türelmed határtalan, akkor ebben a cikkben pedig arról olvashatsz, hogyan kell quilling technikával, avagy papírtekercseléssel álomszép dekorációkat készíteni.

Nagyon jó kikapcsolódást és feltöltődést Neked...mert megérdemled :)

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalunkat.