Sikersztori, amikor Te, az olvasó kapsz ajándékot -avagy Design PatriciaK hálája
Sikersztori, amikor Te, az olvasó kapsz ajándékot -avagy Patrícia hálája

Most egy teljesen új megközelítésből íródik a sikersztori.

Eddig arról számoltunk be, hány megrendelés származott az interjú után, a követők tábora mennyivel szaporodott, egyre több érdeklődés kezdett el mutatkozni egy-egy alkotó után.

Patrícia, a PatriciaK Design betonból készült lakásdekorációk művésze mást említett meg fontos előrelépésnek az életében.

Igazából nem tudja, mi történt, és hogyan. De vannak dolgok az életben, melyeket nem kell megmagyarázni, értelmezni. Meg kell élni, és engedni kell, hogy a hatás odacsapjon a hétköznapokba.

Ha röviden meg akarnám írni, akkor ennyi lenne a sztori: Patrícia megváltozott.

Olyan képet lebegtetett az interjú előtt, mely addig a pasztellfestők sajátossága volt. Kontúrozatlan, selymes, szép világ volt eddig a jövőkép.

A cikk után, ahogy szavakba merte őszintén önteni vágyait, terveit, megérezte, hogy rálépett arra az útra, melyet képes végigvinni, amit élni akar, és amivel adni tud másoknak valami különlegességet.

Önmagából.

Ez csak egy cikk volt. De Patríciának egy ajtó. Egy olyan belépő, melyet nem mert eddig megtenni. Nem volt mersze és hite eléggé hozzá, hogy benyisson oda, ahol az ő igazi, húsvér valósága létezik.

De megtette.

Nincs bennem meghatódottság, vagy valami lágy dallam. Nem rohangál bennem a hála, amiért a cikkel valaki több lett általunk.

Egy dolog fogalmazódott meg bennem: helyes! Hajtsál, menjél, küzdjél, tapasztaljál, néha csalódjál és tanuljál belőle, majd élvezd a kiérdemelt jutalmat az eredményeidért.

Az álmok sosem olyan szelídek, mint a mesékben. Az álmokhoz több ezer sárkánnyal kell kőkemény viadalt megküzdeni.

És Patrícia küzdeni fog. Ha már betonból készít dekorációt, hát legyen jelleme is beton kemény (ezt nem tudtam kihagyni, bocs).

De Pat most adni akar valamit. Amiért ráébredt, hogy elég bátor volt ehhez a lépéshez, és most biztos irányba menetel élete, ezért szeretne a vásárlóinak, követőinek ajándékozni valamit.

Fura, nem, de hát ez a körforgás. Ha adunk, még több érkezik vissza. Ezért úgy gondolta, hogy minden egyes vásárlójának, aki mint egy jelszó, megemlíti a Lami Art Magazint hivatkozásul, hogy ott hallott felőle, ajándékot is ad a megrendelés mellé.

Esküszöm, nem az én ötletem, nem én akarom ezzel promózni a magazint.

Ez mind Patből jön, akitől minden egyes darabbal ezt a szilárd elhatározást, kemény tartást, és biztos jövőtudatot fogod megvásárolni..akár szó szerint értelmezve.

IMG 0445

Idekattintva nézheted meg a további munkáit.

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kérjük, oszd meg!