"Lami Art Tanoda" - a tartalmas, igényes időtöltésedért :)
"Lami Art Tanoda" - a tartalmas, igényes időtöltésedért :)

Már lassan egy éve elindultak az oktatások, de most érkezett el az idő, hogy neve legyen a gyereknek, és további oktatási formákban is gondolkodjunk.

Jelenleg festészeti kurzusok vannak az alábbi témákban: akvarell, akril, olajfestészet és pasztell. Kizárólag kislétszámú, 4-5 fős csoportokban folyik az oktatás. Az eredményességért, az önmagaddal való elégedettségért lett leszűkítve a létszám, hogy minél több figyelmet kapjon egy-egy tanuló.

A résztvevők között nagyon sokan mennek továbbtanulni művészeti pályára, de többen pusztán hobbiként, egy minőségi időtöltésért járnak az oktatásokra.

A kurzusok alkalmával egy kész képpel tér haza mindenki, melyeken az első ceruzavonástól kezdve, a színkeverésig mindent maga végez el a tanuló. Ehhez rengeteg instrukciót, odafigyelést, trükköt tanulhat meg, hogy valóban büszkén vigye haza alkotását, melyet önállóan készített el.

A jövőben az alábbi tervekkel készülünk a már futó oktatás mellett:

-online foglalási lehetőséget biztosítani a jelentkezőknek

-a festészeten kívül más kreatív tevékenységeket is megtanítani, lakásdekorációs tanfolyamokat tartani, melyek szorosan kapcsolódnak a festészethez

-online oktatási tananyagok

Ezen a portálon fogjuk meghirdetni előre a havi programokat. Ahhoz, hogy biztos értesüljél az oktatási időpontokról, írjál kérlek egy levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Havonta öt levél kerül kiküldésre. Egy hó végén, melyben a következő havi időpontokról adunk tájékoztatást, a másik négy pedig hetente az aktuális foglalkozásokra hívja fel a figyelmet. A levélben sem marketing, sem bármilyen más értékesítési információ nincsen, kizárólag ezeket a híreket osztjuk meg.

Kérlek írd meg tárgyrovatban: "Lami Art Tanoda", hogy tudjuk, abba a hírlevél csoportba vegyünk fel, ahol az oktatásokról adunk információkat.

A helyszín Budapest, de ez a vidéken élőknek se jelentsen gondot, hogy feliratkoznak, hisz hamarosan indul az online oktatási program is.

Várjuk szeretettel azok érdeklődését, akik igazán szeretnének belemerülni egy csodás önképzés lehetőségébe.

A februári időpontok, melyekre várom a jelentkezéseket:

Február 2. 14 óra - akvarellfestészet

Február 9. 14 óra - akrilfestészet

Február 16. 14 óra - olajfestészet

Február 23. 14 óra - még titok :)

Írj egy levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a foglalásért, és küldöm a pontos információkat.

Gyönyörű alkotásokat kívánok szeretettel:

Lami