Pasztellfestés az öröm jegyében
Pasztellfestés az öröm jegyében

A pasztellfestés szegény lavíroz a rajzolás és festés között.

Aki viszont megismeri, azonnal beleszeret. Könnyű használhatósága, szépséges színei, kezelhetősége, és rendkívül sokrétű árnyalási technikája mindenkit elbűvöl.

Két órás (120 perces) rajzkurzusokat tartok, mely keretén belül megismerkedsz a pasztellkréta alapjainak használatával egy életvidám kép rajzolása közben.

A két órás foglalkozás után egy kész képpel térsz haza. Ha utána még szeretnéd majd továbbfejleszteni tudásod, akkor arra is van lehetőség.

Tudom, hogy sokan írják, hogy nem szükséges előképzettség, rajztudás, és Te ezt igen bizalmatlanul veszed. A pálcika ember szintjén érzed magad, és mikor gyermeked megkér, hogy rajzolj neki egy cicát vagy autót, nevetésbe fullad a próbálkozásod.

De ennek most vége, hisz olyan bátorságot fogsz meríteni a foglalkozásom után, hogy számodra a lehetetlen szó ismeretlen fogalom lesz.

De tudod, mit?! Garanciát is kapsz. Ha nem leszel elégedett a munkáddal, az aznapi foglalkozás díját visszafizetem neked.

Helyszín: Budapest, 16. kerület (pontos címet a jelentkezés után küldök)

Időpont: egyeztetés után, személyes igények szerint

Költség: bruttó 7.500,- Ft, mely minden anyagköltséget is tartalmaz

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06304894926 telefonszámon tudsz.

Lami :)