https://lamiartmagazin.hu/tippek-trukkok/ajandekozasi-otletek-diy-modra-ferfiaknak
Adventi koszorúk - kreatív DIY megoldások a csodálatos gyertyagyújtásért

Végy egy boxot, vagy egy koszorút és álmodd meg saját adventi csodádat.

Már egy pár cikket írtunk a karácsonyi készülődésről. Ilyen volt az ajándékcsomagolás például,  amivel megmutattuk, hogy már a külső is ajándéknak számíthat, ha elég kreatív vagy. Aztán hagyományos, vintage és extravagáns karácsonyi dekorációs ötleteket is bemutattunk. 

De adtunk rengeteg ötletet arra is, mit lehet kreatívan ajándékozni férfiaknak, akiknek oltári nehéz valami őrült jó dologgal előállni. 

Most pedig az adventi koszorú van terítéken, hisz egy pár nap, és itt lesz az ideje az első gyertyatyújtásnak.

Nos, ha ez egy kicsit beleütközik időhiányba, nem érsz rá agyalni azon, hogy milyen legyen az idei koszorú, akkor itt van egy jó pár ötlet, melyet a csapat küld most Neked.

Tóthné Ildikó, az Alita Kreatív Műhely alkotója imádja, ha tömve van mindenféle dekorációval a koszorú. Nem sok, hanem pont elég. Esztétikusan fekszenek egymáshoz a darabok, hogy a gyertyafénynél még csodásabban csillogjanak a ráhelyezett díszek (tudom, tudom, negédes már megint a fogalmazásom, de ez egész Karácsony alatt így marad :) )

Alita 2

 

Fekécs Heni, a Filcvarázs alkotója tömzsi kis gyertyák köré komponálta az esti fényeket. Csodás kis csipkékkel, romantikus színekben álmodta meg az est hangulatát.

Heni

 

Nyíri Ilona, az Otthonmelengető alkotójának adventi koszorúira egyetlen szó van: romantika. Eszméletlen bájjal, vintage világgal ötvözi ezeket az ámulatosan bájos darabokat.

Ilona 2

 

Varga Orsi, a BorsóBarkács alkotója hihetetlen kreatívan látta meg a spájzban porosodó edényekben az újrahasznosítást, és a királylánnyá való felöltöztetés lehetőségét. Egy egyszerű kis kosárkából, vagy éppen egy régi kis piros lábasból fergetegesen barátságos hangulatú adventi dekorációt készített.

Orsi

 

És hogy egy kemény anyag nem válhat barátságos hangulatúvá? Kérdezd meg Kökény Patríciát, a PatríciaK Design alkotóját, aki betonból öntötte ki az alapokat, ezeket festette meg, majd az ünnephez méltóan helyezte bele a kiegészítőket. Hát mi ez, ha nem egy meleg hangulatú darab?

Pat

 

Nem, ez nem csipke, amit látsz. Kiss Rita, a Ritus Art Paverpol alkotója mézeskalács alapokra helyezte a mécsestartókat, majd azokra tett cukormázból díszítést. Elképesztő precíz, és mutatós dekorációk lettek belőle. A kis régi, már nem használatos kávéscsészék pedig boldogan élik a paverpol technika alapra feldolgozott újjászületésüket, mint gyertyatartók.

Rita

 

Szász Tamás, mint ennek az adventi koszorús projektnek férfi tagja, a Strong Paramedic Paracord alkotója saját anyagával jeleskedett. Paracord anyaggal fonta körbe a koszorúkat, és azokra helyezte a gyertyát. Minimál, de pont tökéletes!!

Tomi

 

Ha Kőszegi Zsanett, a Zsand'Arts alkotójának munkáit nézem, olyan érzésem van, mintha egy erdő közepén találna a Karácsony. Meleg, barátságos, természetközeli kompozíciói teljesen tükrözik a szeretet ünnepének hangulatát.

Zsanett

 

Nos, a fentiek alapján lesz majd dúskálás az ötletekben. Ilyenkor jön az, mikor az ember legalább ötféle dolgot szeretne elkészíteni, és alig tud dönteni, hogy melyikkel kezdje. Ha esetleg elakadtál, keresd fel bátran bármelyik alkotót, segítségedre lesznek :)

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalunkat.