Horgolt-kötött karácsonyi dekorációk
Horgolt-kötött karácsonyi dekorációk

Egy puha érintésű karácsonyi dekor csodás melegséget tud varázsolni az otthonokba. Cikkünkben most azonban túllépünk ezen, és számtalan ötletet mutatunk be, hogyan lehet kötéssel, horgolással, csipkedíszítéssel ünnepi hangulatot teremteni.

A Helga's Eco Design alkotója nemcsak a környezettudatos használati és dísztárgyak elkészítésében mutat példaértéket, hanem ugyanezen a vonalon maradva horgolásaival is megmutatja, hogy akár egy régi darabot hogyan lehet újjá öltöztetni, akár egy szép minta elkészítésével miként válik ünnepivé a Karácsony este.

Helga

Helga2

Az Alita Kreatív Műhely alkotója a kopogtatót pólófonallal horgolta köbe a karácsonyi színekhez igazodva, és ez adta az alapját a további dekorok hangulatának.

Ildi

A KerekesEva Style alkotója olyan csipkéket, horgolmányokat használt fel textilszobrászattal készített karácsonyi dekorációin, melyek akár egy hagyaték, egy régi emlék ízléses visszaköszönését is jelenthetik az ünnepeken.

Kerekes

Kerekes2

Kerekes3

A Borsóbarkács Kreatív Műhely alkotója kötött "ruhácskákba" öltöztette fel mind az asztali dekort, mind a kopogtatóit, melyek csodásan harmonizálnak a kiegészítők hangulatával és színeivel.

Orsi

Orsi2

Orsi3

Marcaliban található az egyre népszerűbb és a vásárlók szerint a környék leghangulatosabb kézműves termékeket áruló kisboltja, a Zsand'Arts FAntázia. Belépve a boltba nemcsak a polcokon lehet találni termékeket, hanem az egész kis helyiség ünnepi hangulatban várja a vásárlókat, mint például ezek a horgolt karácsonyi díszek a fán.

Zsani

Zsani2

Zsani3

És végül, de nem utolsó sorban a Bármitartó alkotójának egy videóját szeretnénk megmutatni, mely segítségével te magad is el tudod készíteni a karácsonyi harangot.

Boldog ünnepi készülődést kívánunk :)

Lami Art Magazin csapata - idekattintva tudod követni facebook oldalunkat