Hagyományos karácsonyi DIY dekorációs ötletek - kék, piros és arany színben
Hagyományos karácsonyi DIY dekorációs ötletek - kék, piros és arany színben

Vannak, akik a Karácsonyt el sem tudják képzelni másként csak a megszokott, hagyományos színeket használva. Piros, kék, arany, ezüst. Számukra állítottunk össze egy DIY kollekciót, amivel ha egy kicsit fel is turbózva, de maradtunk a hagyományoknál.

Szentesi Eszter, a Bármitartó alkotója egy falap köré álmodta meg a bejárati kopogtatót. Hagyományos színek, viszont korántsem hagyományos kivitelezésben. A pólófonallal körbehorgolt lap teljesen egyedi dekorációként mutat az ajtón.

Barmitarto

Sándor-Molnár Helga, a Simple.Mood.Hobby alkotója ismét gondolt azokra, akik a kiegészítőkkel szeretnék összhangba hozni a karácsonyi ünnepeket. Fülbevalói teljesen passzolnak a hagyományos színvilághoz.

Helga

Fekécs Heni, a Filcvarázs alkotója egy kopogtatón mutatta meg, hogy újfajta anyaggal, de mégis maradva a megszokott színeknél, tökéletesen lehet egyedi, kellemes hangulatot árasztani. Karácsonyfa díszei szintén visszahozzák ezt a színvilágot, ráadásul a filcből készített mézeskalács figurák fergetegesen mutatnak a fán. Simán belocsolhatod fahéjillattal, hogy teljes legyen az összhang.

Heni

Nyíri Ilona, az Otthonmelengető alkotója adventi koszorúkat készített dúsan díszítve. A szem folyton ugrál, hogy éppen mit csodáljon meg az asztaldíszen, annyira csodásan feldekorálta az alapot. Ilona nemcsak az arany és piros változatot hozta el nekünk, hanem mint hagyományos színt, a lila variációt is elkészítette.

Ilona

Kerekesné Papp Éva, a KreatEva Lak-Ász alkotója paverpol technikát hívott segítségül, hogy elkészítse a hagyományos színekben pompázó karácsonyi dekorációit. Ráadásul még az újrahasznosítást is bevetette, ezzel is megmutatva, hogy egy hétköznapi használati tárgyból is lehet ünnepélyes darab.

Kerekesne

Kriston-Bordi Zsuzsanna csak teker és teker. Ámulatba ejtő, ahogy quilling technikával bődületesen  egyedi dekorációkat hoz létre. Róla most csak ennyit, mivel hamarosan egy egész kollekcióját bemutatjuk.

Kriston

Ladányi Zsófia, a Szofiore alkotója üvegfestéssel ad nekünk ötleteket, hogy mind a hagyományt, mind a romantikus kiegészítőt Karácsonykor véletlenül se kelljen nélkülöznünk.

Ladanyi

Lovas Magda egy kedves kis ajtódíszt készített el. Arany, piros, minden benne van a hagyományos színvilágból.

Lovas

Papp Diána egy asztali tálban hozta össze ízlésesen a hagyományos Karácsonyok hangulatát. A fenyőágakkal már úgy érezzük, mintha az asztal körül ülnénk.

thumb Papp Diana

Kiss Rita, a Ritus Art Paverpol alkotója bár hozott decoupage technikával készített dobozkát is erre az alkalomra és gömböket is, de külön ki kell emelni mézeskalácsait, melyek illata azonnal adja a Karácsony hangulatát.

thumb Rita

Tóthné Ildikó, az Alita Kreatív műhely alkotója sem pihent. Rengeteg ötlettel állt elő nekünk, hogyan tudjuk visszacsempészni ebbe a modern világba a régi idők ünnepeit. Tárgyai mind a kék, illetve a piros színben tündöklő kiegészítők.

thumb Toth Ildi

Varga Orsi, a BorsóBarkács alkotója ismét bevonta az előkészületekbe a leányát. Imádom, mikor kapom tőle az alkotásokat, és mindig van egy darab, melyet kizárólag leányzója készített, mint most is. Érdemes mindenkinek bevonni a gyermekét is, hisz nekik is hatalmas öröm, hogy saját készítésű dekorációikat nézhetik a fán. Na persze nem árt, ha az a gyermek egy ilyen kreatív anyukát tudhat maga mellett :)

thumb Varga Orsi

És végül, én egy pasztellkrétával készített munkámat hoztam el, melyben az arany szín már nagyon-nagyon várja, hogy eljöjjenek az ünnepek.:)

thumb 20151220 171147

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, és érdekelnek a további DIY ötletek, kövesd facebook oldalunkat.