Gyönyörűséges adventi koszorúk és boxok
Gyönyörűséges adventi koszorúk és boxok

A gyertyagyújtás idejével elkezdődnek az ünnepi órák. Ehhez adunk ötleteket, hogy a gyertyafénye egy csodás koszorún indíthassa el a várakozás idejét.

A Filcvarázs alkotója boxokban álmodta meg az adventi időszakok készülődését. Gyönyörű kompozíciói bársonyos színekben, dúsan díszítve várják az ünnepeket.

Heni

Heni2

Heni3

Az Alita Kreatív Műhely alkotója koszorún és boxba álmodva gyönyörűen, harmonikusan díszített dekorációkat készített el, megmutatva, hogy egy erőteljesebb szín ugyanolyan csodásan mutathat, mint egy lágy pasztell.

Ildi

Ildi2

Ildi3

Az Otthonmelengető alkotójánál rendszeresen visszatérő motívum a természet szeretete, és egységbe foglalása az ünnepekkel. Ezekkel a gazdagon dekorált koszorúival még párokat is alkotott, így az ajtón a kopogtató visszaköszön az asztali kompozíción.

Ilona

Ilona2

Ilona3

A Cream Design alkotója elképesztő érzékkel nyúl a vintage enteriőr hangulatához, mellyel a pasztell színeket a fehérrel kombinálva egy elegáns szigetet alkot munkáival az otthonokba.

Kriszta

Kriszta2

Kriszta3

Amennyiben bármelyik dekoráció felkeltette érdeklődésed, keresd bátran az alkotójukat, akár együtt is elkészíthetitek saját kívánságod szerint.

További cikkekért kövesd facebook oldalunkat.