Álmodjunk pasztellben! - karácsonyi dekorációk
Álmodjunk pasztellben! - karácsonyi dekorációk

Már a szemnek is simogató érzés, nemcsak a léleknek egy lágy dekorálás az ünnepek közeledtével.

Ehhez segítünk ötleteket adni, hogyan valósítsd meg otthonodban.

A Paverpol Kisvárda - Sz. Nagy Tímea mindig elképeszt minket, hogyan lehet az újrahasznosítás fogalmát teljesen átértelmezni. Ránézünk a karácsonyi gömbjeire, és eszünkbe sem jut, hogy egy olyan kiegészítőt használt hozzá, mely esetleg egy megunt ruhadarab pici részlete lenne. Színeivel, formáival tökéletesen hozza a Karácsony elegáns hangulatát.

Timea

Timea2

Timea3

Nevezhetjük akár a dekupázs hírvivőjének is az Alita Kreatív Műhely alkotóját. Minden ünnepi és hétköznapi alkalomra képes olyan dekort elénk tárni, melybe becsempészi ezt a csodás díszítési lehetőséget. 

Ildi 

thumb Ildi2 

thumb Ildi3

A Cream Design alkotója a vintage jegyében kápráztat el minket. A fehér és az ehhez idomuló pasztelles kiegészítők csodás tisztaságot, egyszerűséget, elegáns hangulatot árasztanak az általa megkomponált enteriőrökkel.

thumb Kriszta 

thumb Kriszta2 

thumb Kriszta3

Az Otthonmelengető alkotója a pasztellhez még a csipkét is álomszerűen kombinálja. Dekorációi dúsan díszítettek, hatalmas harmóniával nyúlva a romantika egységéhez. Alkotójuk imádja a természetet, így sosem hagyná ki dekorációiból azokat a kiegészítőket, melyek emlékeztetik az embert a kint és bent egységére.

thumb Ilona 

thumb Ilona2 

thumb Ilona3

Amennyiben szeretnéd magad elkészíteni ezeket a darabokat, keresd az alkotójukat, hisz majdnem mindegyik készítő workshop keretében is megtanítja neked a titkokat. Vásárlás esetén szintén fordulj hozzájuk bizalommal.

További cikkeket is hozunk hamarosan, melyben egyedivé, különlegessé teheted a saját karácsonyi dizájnodat. Kövesd facebook oldalunkat idekattintva, hogy le ne maradj róla.