Ajándékozási ötletek DIY módra FÉRFIAKNAK!!!
Ajándékozási ötletek DIY módra FÉRFIAKNAK!!!

Egy nőnek ajándékot választani brutál egyszerű. Simán bemész az első boltba, vagy előveszel egy színes szalagot, és máris készen van a meglepetés. Nem kell órákat mászkálnod, a neted bújnod ötletekért. A nő roppant könnyű eset ebből a szempontból nézve.

De mi van a férfiakkal? Nos, hoztunk egy pár ajándékot, melyet akár Te is elkészíthetsz édesapádnak, párodnak, gyermekednek, barátodnak, kollegádnak...na, a lényeg, hogy férfi legyen a talpán az illető :)

Mivel is kezdhetnénk a sort, mint Szabó Anna, az Anna Handmade szorgos kötögetőjének remek ötletével: apa-fia sapka szett, hogy a kisfiú is nagy fiúnak érezze magát, és a nagy fiú is újra gyermekként várja a hógolyózást.

Anna

Horváth Edina, az Art of Kata festőnője paverpol technikával dobta fel azt a festményt, melyet minden férfi szívesen csodálna a falán.

thumb Edina

Bár magam is sokszor elcsodálkozom rajta, de a legtöbb festményem vásárlója férfi. Tájképek, hangulatfestmények, gondolati képek. Nincsen egy téma köré zárt stílus, melyet választanak a férfiak. Szóval igen színes a kínálat, melyre azt mondhatom: fesd meg a férfiembernek! Íme egy pár kép, melynek férfiak is örülhetnek.

thumb En

Schnitzel, Dan, Mini yoda és egy tankmamusz. Ahogy Sándor-Molnár Helga, a Simple.Mood.Hobby alkotója küldte el: „felnőtt” férfiaknak rendelt ajándékok. Vajon miért is tette idézőjelbe a „felnőtt” szót? Jaaa, elég, ha a mamuszra nézek, és mindent értek :) 

thumb Helga

Kerekesné Papp Éva, a KreatEva Lak-Ász alkotója a következő ajánlásokkal készítette boros készletét: a fekete, piros ruhás nőcis üveg a 18 körüli korosztálynak való, akik mindig nőt akarnak, de jobb híján beérik azzal, ha a fenekére csapnak egy üveg italnak. A másik egy spéci képkeret, amiből inni is lehet. Aztán a notórius későknek órával díszített italos üveg. Indiánoknak pedig "Szopacs" feliratú üveg a becenévre utalva.

thumb Kerekesne

Az asztalosnak pedig egyszer véletlenül eltörtem a colostokját, de visszaadtam neki más formában. Hozzáteszem ennek jobban örült. Az üvegsál pedig stílusos ajándék lehet egy üveg borhoz.” Na, sem semmi ajánló, mi?!

Készített még Éva dobozokat is férfiaknak, akik sosem tudják, hova tették a tűzőgépet, de a játékos kedvűeket sem felejtette el, akik a kártyáiknak szeretnének végre méltó helyet adni.

thumb Kerekesne 2

Steidlné Csapó Mária, a Mary ékszer alkotója szintén gondolt a kicsike és nagyobbacska fiúkra, férfiakra is. Ékszereivel nekik adja meg a különleges ünnepi ajándékot.

thumb Maria

Varga Orsi, a BorsóBarkács alkotója a vadászoknak és horgászoknak hozott ötleteket, illetve egy pálinka kínálóval szeretné feldobni a férfiaknak szóló ajándékozási repertoárt.

thumb Orsi

Kriston-Bordi Zsuzsanna szövegét idemásolom, mert ebben aztán benne van a nő összes dilemmája: „Pasinak kreatív ajándék? Rémségesen nehéz. Mert, ha a pasi maga kreatív, akkor olyan cuccoknak örül, amivel kreatívkodhat, amit persze rajta kívül senki más nem vehet meg még jószándékból sem, mert tuti, hogy kisebb lesz a teljesítménye, mint kellene, vagy nem olyan színű a nyele, amit Ő hajlandó a kezébe fogni.

Ha nem kreatív és nem is varázsolja el az ügyes kezed, akkor sokkal rosszabb a helyzet. A kreatívan megkötött sapka, sál, kesztyű és pulóver cseppet sem izgatja fel, és ha rá akarod beszélni, hogy legalább a karácsonyfa alatt próbálja fel, nyög és jajgat, hogy szúúúúr, pedig nem is, mert nagyon gondosan választottad ki az alapanyagot.

A fotel karfára ügyeskedett TV-távirányítótartó "jó cucc", de biztos lehetsz benne, hogy a távirányítót ezután is az ölében tartja, hogy mindig kéznél legyen...

Ha ő maga nem kreatív, de legalább jól nevelt, akkor minden dolognak örül, amit tőled kap. Ilyen az én férjem.

Mivel minden reggel együtt kávézunk, gondoltam, kapjon egy olyan bögrét, amilyen csak neki van a világon. Egy olcsó fehér bögre, akrillal pöttyözve - és biztosítva, hogy minden reggel kezébe fogja a forró szívemet...” Nos, mindent értesz?! :)

thumb Quilling

Kiss Rita, a Ritus Art Paverpol alkotója csodásan romantikus képeket hozott paverpol technikával. És ha már a férfi eléggé ellágyult, jöhet a szerelmes este nélkülözhetetlen kelléke, egy csodásan feldíszített bor társasága.

thumb Rita

Szász Tamás, a paracord bűvölője nagyon keményen odatette magát a férfiaknak szóló ajándékok készítésében. Mint férfi, igen hiteles tőle az ötlet, hogy minek is örül az erős nem.

thumb Szasz

Sz. Nagy Tímeától az alábbi szöveggel érkeztek meg az ajándékötletek: „Küldök neked egy Harcost (természetesen ez is Paverpol), egy szerelmes üzenetet, sok-sok piát, ruhába öltöztetve....na meg egy “másnapos” inget...ami majd figyelmezteti a jónépet, hogy csak módjával tessenek  iszogatni.” - minden benne van...de nálam a férfiing totál elvitte a pálmát :)

thumb Timea

Uschi Vadász Orsolya, a VogArtGalery alkotója szerint a legnagyobb ajándék az lenne a férjének, ha végre legalább egy lencsefőzeléket főzne neki, mivel nincsen nagy barátságban a konyhával. De ehelyett inkább kreatívan áll hozzá az ajándékozáshoz, és mindenféle férfias tárgyat férfias színekkel megkreálva brutál jó alkotásokat mutat meg neked.

thumb Vogart

Erdei Zita, a Pólófonalklub kezdőknek és haladóknak alkotója nem engedi, hogy a férfiak kedvenc „játékszerei” szanaszét legyenek szórva, így remek kis tartót kreált nekik. És ami még édesebb, a „fázós” és érzékeny tabletekre is gondolt, hogy akár a hidegtől, vagy egy karcolástól, de tuti védelmet kapjanak.

thumb Zita

Ladányi Zsófia, a Szofiore alkotója üvegfestékkel készítette el a személyes jegyekkel megspékelt ajándékát egy faliképre és órára varázsolva.

thumb Zsofi

 

Nos, van még ötlet, ami kimaradt? :)

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalunkat.