Betondísz készítő workshop
Betondísz készítő workshop

Az idei karácsony legyen más!

Valami egyedi dekorációt szeretnél otthon karácsonyra? Gyere el a workshopra és magad készítheted el.

Kapsz egy normál méretű beton kaspót és néhány beton csillagot. Kapsz fenyőágat, gyertyát, tobozt. Biztosítok csiszolóvásznat, alapozó kezelőanyagot, festékeket, csillámporokat, lakkot, stencilt, ecseteket.

Az elkészített dekorációt hazaviheted és egyedivé teheted vele az ünnepi asztalt.

Karácsony elmúltával a kaspót használhatod a kedvenc növényedhez, így nem kell eltenni a szekrény mélyére jövő karácsonyig. 

Megkínállak üdítővel, ásványvízzel, harapnivalóval.

Kapsz egy 10% kedvezményre jogosító kupont, amit november 31-ig válthatsz be a PatriciaK design aktuális termékeinek vásárlásakor. 

Jelentkezéseddel hozzájárulsz, hogy a workshop ideje alatt fényképeket készítsünk az eseményről, és a fotókat promóciós céllal felhasználjuk a PatriciaK design üzleti oldalain. 

Minimum létszám 5 fő. Maximum létszám 15 fő. 

A workshop helyszíne Creator Nyitott Műhely 1141 Budapest, Mályva u. 15. 

Részvételi díj 9500 Ft.

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. visszaigazoló e-mailben küldöm a számlaszámot, ahova az összeget kell befizetni. A befizetésről számlát kapsz. 


Várlak sok szeretettel! 


Bővebb információ:Kökény Patrícia 70/623-3602, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

CREATORNyitott MűhelyEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.