Ötletek faágak dekorálására
Ötletek faágak dekorálására

Akik kedvelik a természetet, nekik hoztunk ötleteket, hogyan lehet feldekorálni faágakat, hogy az otthonhoz igazítsuk.

A KerekesÉva Style alkotója mindent megment és megörökít a jövőnek, amit csak hasznosítani tud a textilszobrászat segítségével. Ezzel a kis képpel egy természetet, kertészkedést kedvelőnek hozott ötletet a tavaszi ágakra.

Eva

A Filcvarázs alkotója a faágakra ültette kompozícióit, filcfiguráit, melyeknek semmi sem szab határt, hogy milyen ajtókopogtatón, házi áldáson mutathat jól, vagy esetleg épp egy bagolyforma pihenőhelyét szolgálja ki :)

Heni

Heni2

Az Alita Kreatív Műhely alkotójával közösen készítettük el hungarocellgömbre a kedvenc rózsamintánkkal ezeket a dekorációkat. Idekattintva teljesen részletesn, lépésről lépésre megírtuk, hogyan tudod elkészíteni őket.

Ildi es en

Ildi es en 2

Az Otthonmelengető alkotója nemcsak maga szedi ezeket az ágakat, de hajlítja, kompozícióba álmodja, így akár asztali dekorként, kopogtatóval, vagy épp egy szívformában születnek újjá a természet kincsei. Az alkotásain rendszeresen megjelennek a Filcvarázs figurái, mint most is :)

Ilona

Ilona3

Ilona.2

A Cream Design alkotója rendszerint egységben gondolkodik. Nemcsak magát a dekorálandó tárgyat veszi figyelembe, hanem a körülötte lévő dolgokat is harmóniába illeszti. Egy pár szódabikarbóna figura, néhány pillangó, egy húsvéti dekoráció, és máris tökéletesen illeszkednek a faágak az enteriőrhöz. A szódabikarbóna elkészítését idekattintva találod meg lépésről lépésre. 

Kriszta

Kriszta2

Kriszta3

A Quilling-KBZs alkotója hihetetlen mennyiségű kis papírtekeréssel díszítette fel formáit, melyek gyönyörűen mutatnak akár egy virágzó faágon is.

Zsuzsa

Szintén az ő munkáját dicsérik ezek a kanzashi díszek. Egy pár szót ejtenénk itt róla:

A hagyományos japán hajdíszek neve: a kanzashi a köztudatban összeolvad azzal a technikával, mellyel a selyemből hajtogatott díszek készülnek. Selyemszalagból vágott négyzeteket megfelelő lépések szerint hajtogatva jönnek létre az alapmotívumok. Ezek néhány ügyes vágás és rögzítés után jellemzően különböző típusú virágszirmokat vagy leveleket formáznak. Az alapmotívumokat összeillesztve változatos, szemet gyönyörködtető forma hozható létre. Az ismertebb haj- és ruhadíszek mellett dekorációs tárgyak is készülhetnek a kanzashi motívumai által díszítve.

Kriston-Bordi Zsuzsanna kanzashi munkáiban a tradíció továbbvitele mellett a megjelenésbeli megújulásra törekszik, a selyemkompozíciók képpé alakulnak, vagy éppen más ismert technikákkal együtt jelennek meg.

Zsuzsa2

Zsuzsa3

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: facebook oldalunk, youtube csatornánkat és Pinterest tábláinkat.