Amatőr művészek profi festményei - avagy az ArtUp után is van élet
Amatőr művészek profi festményei - avagy az ArtUp után is van élet

Az ArtUp 2017 elmaradt rendezvény után voltak cikkek, melyeknek igen gyomorforgató volt a hozzáállása, mely szerint amatőrök, konyhai házimunka mellől festegetők szerették volna megmutatni magukat ezen a kiállításon.

De a mérleg jófej, és megmutatja, hogy vannak emberek a világban, akik a másik oldallal helyre billentik némileg a művészek, alkotók lelkivilágát némi kárpótlást nyújtva a csalódásért. 

Kuti Péter hatalmas művészetrajongó, ő is értesült az esemény balul elsült végéről, így felajánlotta, hogy a Kuti Galériában egy-egy képet kiállíthatnak az alkotók.

21169327 1812692625414809 2116855249 o

Ebben a cikkben most semmi mást nem szeretnék megmutatni, csak egy pár festményt, bizonyságul arra, hogy azért, mert valakinek nem lobog a falán egy festőművészeti diploma, attól még ugyanakkora alázattal, tehetséggel és kitartó szorgalommal magas színvonalú festményeket képes produkálni.

És akkor jöjjenek a képek, melyek az amatőr szó jelentése mellé nem egy pejoratív felhangot tesznek, hanem a kedvtelésből, örömből végzett, magas színvonalú tevékenységet emelik ki.