"Fess okosan! - Vásznon innen, vásznon túl", avagy mit kapsz ezen a rendezvényen
"Fess okosan! - Vásznon innen, vásznon túl", avagy mit kapsz ezen a rendezvényen

Az egész ott kezdődött….

Nos, az egész egy álommal indult....

Több konferenciát végigültem, és egyre bizsergetőbb érzés volt bennem, hogy ott a helyem a színpadon. Annyi tudást gyűjtöttem össze az évek alatt, hogy tudtam, ezt át kell adnom. Jöttek a papírfecnikra való írogatások, majd egy naplóban a jegyzetelések, és végül egy hatalmas keretbe összefoglalva megszületett ennek a rendezvénynek az erős kontúrja.

Mindkét előadótársam örömömre elfogadta a felkérést. Mindannyian másban vagyunk erősek, így előadásunk nem ugyanazt a tudást fogja átadni a jelenlévőknek, hanem különféle szemszögből mutatjuk meg, hogyan lehet sikeresen érvényesülni a festőművészi pályán.

fess okosan fb 01 1200x1200

Menjünk sorban. Cene gál István arról fog beszélni, mi kell ahhoz, hogy egy festmény megállja a helyét a piacon, hogy a néző elidőzzön a látványát befogadva. Mitől válik egy kép festménnyé?

fess okosan fb 01 1200x1200 cene gal istvan

És hogy ki ő, miért is kellene hallgatnod rá? Festőművész, folyamatosan kiállít úgy belföldön, mint külföldön. European Art Star díjat kapott 2015-ben Brüsszelben. Hosszú ideje alkotótáborokat szervez, emellett rendszeresen vendégoktatóként kérik fel festőiskolákba.

A másik előadó Vámos Robi, akinek az előadásából megtanulod mennyi lehetősége van egy alkotónak, aki festészetre adta a fejét, micsoda kapuk állnak nyitva, ha túlmegy valaki azon, hogy egy vászon keretein belül gondolkozzon, és mi áll előtted, ha célod a körforgás, az adok-kapok hálás formája lesz.

fess okosan fb 01 1200x1200 vamos robi


Ki az a Vámos Robi, és miért kellene hallgatnod rá? A Táblácska, a személyre szabott ajándéktárgyak megálmodója, sikeres tulajdonosa. Egyéni  coaching karrierváltás, karriertervezés, önismeret témában. Gyermek coaching, a Gyémántbogár program megalapítója.

Az én (Lami) előadásom alatt pedig megtanulhatod, hogyan beszélj munkáidról, tevékenységedről, milyen platformokat használj, hogy minél több képed kerüljön magántulajdonba.

fess okosan fb 01 1200x1200 lami

Aki nem tudná, ki vagyok én, és miért kellene hallgatnia rám? Festőművész, a „Merj művész lenni!” könyv írója. Több éve oktatok magánúton, tanítványaim mind sikeresen bekerülnek művészeti iskolákba. A Lami Art Magazin tulajdonosa, szerkesztője, írója vagyok.

A rendezvényen a három előadó mellett a most megjelenő könyvet is megkapod a belépőjegy áráért, aminek mi más is lehetne a címe:"... mert festeni kell! - füveskönyv festőművészeknek".

fess okosan fb 01 1200x1200 mert festeni kell

Mint láthatod, igen sok szögből fogjuk megközelíteni ezt a területet. Beszélünk magáról a festészetről, arról, hogyan add tovább tudásod, majd segítünk abban, hogy a kommunikációd párbeszéddé váljon a közönségeddel.

Jegyeket az alábbi linken lehet megvásárolni, 2019. február 25-én éjfélig, pedig azoknak is kedvezünk, akik a koránkelő árat csípik el :)

Várunk szeretettel, hogy minél színesebbé tegyük a világot veled!

fess okosan fb 01 1200x628