Saját készítésű virágból örök csokor
Saját készítésű virágból örök csokor

A kreativitás nemcsak abból áll, hogy egy kompozíciót megalkotunk, hanem ott kezdődik egy lelkes alkotónál, hogy magát az alkotóelemeket is önmaga készíti el.

Nos, szeretnénk bemutatni néhány virágcsokrot, melyekben a legtöbb elem a készítő keze munkája. Hamarosan jön a Nőnap, Anyák napja, Pedagógus nap, az esküvők időszaka, így ennél személyesebb és örök emlékként megmaradó virágcsokorral nem is lehetne kedveskedni :)

A Filcvarázs alkotója maga szabja, varrja, ragasztgatja és sok esetben találja ki, milyen virágokkal díszítse csokrait. Színeiben határtalan a kínálat, de mint látjátok, formájában is lenyűgöző sokféleséget mutat, mi mindent tud elkészíteni filcből.

Heni

Heni2

Az Otthonmelengető alkotója a természet színeit és anyagát hozza rendszeresen vissza virágcsokrain. A jutaanyag az egyik legcsodásabban használható erre, hisz nem csúszik, remek formákat lehet kialakítani vele, és színeiben elképesztően visszahozza a természetességet, a vintage hangulatot.

Ilona

Ilona2

A Cream Desing alkotója hűen önmagához, kellemes, lágy, romantikus hangulatot ad csokrainak is. Ebben a virágkompozícióban például krepp papírokat hajtogatott meg, majd kedve szerint színezte őket. 

Kriszta2

Kriszta

A BorsóBarkács alkotója ismét lenyűgöz minket farmer rózsa tekervényeivel. És mint itt is látható, nemcsak kékben lehet ezt megálmodni, hisz a farmerek is számtalan színben jelennek meg. Vidámak, lendületesek, jókedvre derítenek. Így igaz? :)

Orsi

Orsi2

Ha bármelyik csokor megtetszett, készítsd el bátran, vagy keresd meg alkotójukat a nevükre kattintva :)

További ötletekért kövesd facebook oldalunk és youtube csatornánkat.