El nem hervadó növények virágimádóknak
El nem hervadó növények virágimádóknak

Nem minden lakás vagy helyiség az otthonban alkalmas pompázó növények tartására. De mi van akkor, ha valaki él-hal a virágokért?

Nekik hoztunk egy összeállítást arra, hogy az otthon egyetlen helyisége se maradjon virágzó növény nélkül, ráadásul még gondozni, locsolni sem kell őket :)

 A Filcvarázs alkotója eleven, élénk, élettel teli, saját maga által varrt, szabott, összeillesztett virágairól méltán népszerű. Akár ajtódíszt álmodik meg, vagy egy menyasszony örökcsokrát, számíthatsz rá, mindig találsz nála a te színvilágodhoz közelálló szépséget.Hen2i

Heni

Heni3

Az Alita Kreatív  Műhely alkotója szalagból, jutából mutat örökvirág kompozíciókat. Akár egy éjjeliszekrényre helyezve, vagy az íróasztalt feldobva, vidámabb hangulatot kölcsönözve ezzel a munka vagy lakótérnek, máris olyan, mintha örökké sütne a nap :)

Ildi

Ildi2

Ildi3

Az Otthonmelengető alkotója mindig kedvez a vintage és romantika kedvelőinek. Bájjal átszőtt, lágyan nőies darabjai már az ajtóban kopogtató vendégeknek jelzi, micsoda harmónia fogja fogadni a belépőt.

Ilona

Ilona2

Ilona3

Jómagam, mint festő úgy gondolom, hogy vidám színfolt az otthonokban egy virágzó csodát megelevenítő virágot ábrázoló kép. Lehet ez egy csokorba szedett kompozíció, egy szál virág, minden helyiségben tükrözni fogja az ott élő természet iránti rajongását.

Lami

Lami2

Lami3

A BorsóBarkács alkotója tudja jól, hogy egy otthon dekorálása a fiatal korosztálynak is rendkívül fontos. A farmeranyag újrahasznosításával bámulatos kiegészítőket kreál azoknak az ifjúknak, akik szeretnék otthonokat, szobájukat vidám hellyé varázsolni.

Orsi

Orsi2

Az Ispiláng alkotója kanzashi technikával hozza be az otthonokba a virágimádóknak a természet hangulatát. Ámulatba ejtő dekorációival akár falra, vagy egy vázában elhelyezve az ágra tűzdelt virágokat, mindenki érezheti a tavasz melegét rájuk tekintve.

Zsuzsa

Zsuzsa2

Zsuzsa3

Ha találtál inspiráló ötletet, tetszett bármelyik kompozíció, örömmel veszik az alkotók jelzésedet itt kommentben :)

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.