A tavasz 17 pillanata - avagy 17 tavaszi kopogtató ötlet
A tavasz 17 pillanata - avagy 17 tavaszi kopogtató ötlet

Színes, vidám, melegséget hozó... már alig várjuk, hogy végre minden virágba boruljon. De addig is itt van hat remek alkotótól egy pár ötlet, hogyan várd a tavaszt.

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal foglalkozik, így számára minden anyag újrahasznosítható és csodás, vidám, tavaszcsalogató enteriőröket teremthet az otthonokba.

Eva

Eva2

A Filcvarázs alkotója nemcsak koszorú alapon mutat be gyönyörű színekkel tavaszi kopogtatót, hanem kedvenc témáját, a baglyokat sem hagyja ki, hogy öröm legyen belépni az otthonokba, ahol ezzel a látvánnyal fogadják a hazatérőket, vagy éppen egy kedves köszönő szöveggel, házi áldással találja magát szembe a belépő egy gyönyörűen dekorált darabon.

Heni

Heni2

Heni3

Az Otthonmelengető alkotója csodás természetességgel tervezte meg kopogtatóit. A vintage remek hangulatát tükrözve csalogatja be a tavaszt az otthonokba. Ráadásul egy kooperáció eredményeként nemcsak tekerte, hajtogatta a díszeket rá, hanem a Filcvarázs figuráit is felhasználta hozzá.

Ilona

Ilona2

Ilona3

 A Cream Design alkotója akár egy belső enteriőrben is el tudja képzelni egy tavaszi kopogtató jogosultságát. Akár a táblácskája, akár a keretbe foglalt kopogtatói bent, az otthonokban is remekül mutatnak.

Krisztina2

Krisztina3jpg

Krisztina4

 A BorsóBarkács alkotója ismét lenyűgözött minket a farmerből készített tavaszi kopogtatóival. Fiatalos, lendületes, vidám darabjai mind jókedvre derítik a hazaérkezőket, látogatókat.

Orsi

Orsi2

Orsi3

 A Zsand'Arts Fantázia alkotójának kopogtatói úgy tekintenek ránk, mintha egy tavaszi rétet csodálnánk meg. Színesek, vidámak, és szinte érzed az illatukat, ahogy megtekinted őket.

Zsani

Zsani2

Zsani3

Egy kopogtató nemcsak jó hangulatot ad egy háznak, hanem fel is öltözteti a bejáratot, és már a belépéskor tükrözi az ott élők stílusát. Hamarosan jövünk további ötletekkel, hogyan tudod becsalogatni a tavaszt otthonodba, ha kint még kora hajnalban mínuszok is repkednek :)

Ha bármelyik darab elnyerte tetszésed, bátran keresd az alkotókat :)

További ötletekért kövesd facebook oldalunk és youtube csatornánkat.