Kreatív dekorációs ötletek tökből Halloweenre
Kreatív dekorációs ötletek tökből Halloweenre

 Melengető narancssárga színeivel a legcsodásabb dekorációs elem az ősz ködös érkezésével.

Ebben a cikkben újrahasznosított ötleteket adunk arra, hogyan tudod dekorációs elemként felhasználni, illetve olyan darabokat is megmutatunk, melyeken főszereplőként van jelen a dísztök.

A KerekesÉva Style alkotója szinte semmit nem dob ki. Ismerős? :) Újrahasznosított dísztárgyaihoz a textilszobrászatot hívja segítségül, melyekkel színpompás darabokat készít.

Eva

Eva2

Eva3

Az Otthonmelengető alkotója asztali dekorációba helyezte a dísztököt, illetve dekupázs és repesztéses díszítéssel pedig az erre az alkalomra illő szódásüveget varázsolt át, melyeknek most nagy reneszánsza van.

Ilona

Ilona2

Ilona3

A BorsóBarkács alkotója rendszeresen felhasználja a gyermekei kinőtt, kiszakadt ruhadarabjait. Legyen az farmer, vagy bármely más pólóanyag. Ezekben a dekorokban is az örökmozgó fiának kiszakadt nadrágja kapott új életet, illetve a palettájáról nélkülözhetetlen farmeranyag.

Orsi

Orsi2

A Strong Paramedic Paracord alkotója kiegészítőket mutat nekünk, melyeket paracord anyagból font. Karkötők, kulcstartók, a lényeg, hogy az ember Halloweenkor is legyen stílusos :)

Tomi

Tomi2

Tomi3

 

Jómagam pedig az imádott színemet használva, olajfestékkel adtam ünnepi hangulatot a dísztöknek :)

En

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.