Indul a levendulaszezon - hogyan dekoráljuk vele otthonunkat?
Indul a levendulaszezon - hogyan dekoráljuk vele otthonunkat?

A levendulát ezer érzéket megmozgató dologért lehet szeretni.

Van, aki a látványától nem tud betelni, legyen az egy csokorba kötve, vagy kopogtatóként feldekorálva, de egy levendulamező is megállásra készteti az embert. 

Vannak, akik az illatától bódulnak el, és gyógyító hatása miatt kedvelik ezt a nyár eleji növényt. De ők is szeretnék úgy megőrizni a levendula varázsát, hogy esztétikusan beleolvadjon az otthon enteriőrjébe.

Lássuk, a kis csapat, hogyan segít neked ebben :)

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal ötvözte a levendula imádatot. Képébe harmonikusan beleszőtte, nemcsak színeivel, hanem a 3D-s hatást kihasználva, még egy csokorral is dekorálta alkotását.

Eva

A Filcvarázs alkotójától már évek óta várjuk, milyen újdonságokkal bukkan elő, mikor elindul a levendula szüret. Idén is biztos vagyok benne, csodálkozva és örömmel vesszük a legújabb ötleteit, ahogy az illatozó levendulákat ezekbe a filcfigurákba rejti rendkívül fantáziadúsan.

Heni

Heni2

Heni3

Az Alita Kreatív Műhely alkotója szerelmese a táblaképeknek. Alkotásain csodaszép harmóniában ötvözi a különféle felületkezeléseket. Antikolás, repesztés, dekupázs, ha ezeket szeretnéd magad elkészíteni, keresd őt bátran, és érdeklődj workshopjairól.

Ild3

Ildi

Ildi2

Az Otthonmelengető alkotója bámulatos harmóniában áll a természettel. Lakásdekorációiba hatalmas szeretettel és esztétikummal illeszti bele a természet kincseit. Szakértelme, tapasztalata alapján az általa gyűjtött és megszárított levendulák éveken át őrzik a nyár hangulatát, illatát. 

Ilona

Ilona2

Ilona3

Jómagam (Lami) akvarellfestékkel szeretem megörökíteni a nyárnak ezt a levendulától illatozó időszakát. Közel áll hozzám a vintage hangulat, így ez a festmény készült többek között erre a csodás időszakra hangolódva.

Lami

A BorsóBarkács alkotója egy fiatalos, lendületes, és az újrahasznosítást is figyelembe vevő dekorációt készített a levendula jegyében. A pici házikó egy régi blúz anyagából került megalkotásra, míg a levendulákat filcből készítette hozzá.

Orsi

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.