Őszi tökös diy dekorációk
Őszi tökös diy dekorációk

Gyerekkoromból a sült tök illatára emlékszem. Hogy ez az időszak kezdete már a dekorálást is magával hozta, egy pár éve van így. Viszont, hogy gyönyörű szépek a színei, formái, és rengeteg lehetőség ad a díszítésre, hát ezt tényleg érdemes kihasználni.

Cikkünkben ötleteket kapsz alkotóktól, miként tudod saját környezetedbe is becsempészni a tök különféle dekorációs lehetőségeit.

A Helga's Eco Design alkotója az újrahasznosítás jegyében a megunt otthoni darabokat rendszeresen új, szépséges köntösbe öltözteti. Hogy ez a dekor egy horgolt darab lenne? Ha tudnád, mit rejt a belseje :) Na, ok, úgyis elárulom :) Szóval ezek a horgolmányok belül lukas, régi zoknikkal vannak kitömve, így nem kell brutál drága töltőanyagot sem vásárolni hozzá.

Helga

Helga2

Az Otthonmelengető alkotója asztaldíszekkel köszönti az őszt a tökök felhasználásával. Ezek a vidám színű dekorok jó érzést adnak az embernek hazatéréskor. És hogy a régi korok kedvelőinek is kedvezzen, mind dekorációs célra, mind akár használatba vételre is csodásan mutat egy új ruhába öltöztetett szifon ennek az évszaknak megfelelően.

Ilona

Ilona2

Ilona3

A Zsand'Arts Fa Tetoválda dekorosa tökből lámpásokat készített, melyeket különféle technikákkal tette alkalomhoz illővé, így teljesen egyedi megvilágítást kaptak ezek a darabok egy őszi, borongós estének.

Zsani

Zsani2

Zsani3

A Cream Design alkotója a vintage jegyében hozott ötleteket arra, hogyan lehet akár átszínezéssel, akár valami csodásan ehhez a stílushoz passzoló textillel tökös dekorációt készíteni.

Kriszta

Kriszta2

Kriszta3

A Filcvarázs alkotója megmutatja, hogy ez az anyag, a filc, mennyiféle lehetőséget rejt magában. Akár asztali dekort is lehet vele ámulatosat készíteni ehhez az alkalomhoz, időszakhoz illően, vagy egy kopogtatón is tökéletesen mutat a tök forma, akár Halloween-re készülődve is.

Hen2i

Heni

Heni3

Én pedig jól megfestettem, mint tavaly is, így nem hiányozhat otthonunkból a falról sem az őszi dekoráció.

20181011 163928

Ha még kíváncsi vagy további ötletekre, nézd meg a múlt évben összeállított cikkünket.

A fenti dekorációkat meg tudod vásárolni a készítőktől, vagy tanáccsal tudnak neked segíteni akár egy workshop keretén belül, hogyan készítsd el a saját díszedet. Keresd őket bátran!

Kellemes tökölést :)

 

Lami

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy két hetente értesítést kapj a legújabb cikkekről!