A Wall Street pillangói
A Wall Street pillangói - filmajánló

Lehámozni a dúsgazdag kliensekről az utolsó fillérjüket, mint az igazságot osztó Robin Hood női csábító ruhában.

Az első döbbenetem az volt a filmben, mikor megjelent Jennifer Lopez szinte meztelen testtel egy rúdtánccal. Hát lehet, az arcán látszik, hogy nem húsz éves, de mozgása és alakja tökéletesen hiteles. Zseniálisan adta elő az anyáskodó barátot, aki sikeres üzletet kínál társainak.

A történet valós alapokon nyugszik, hol tagadva megtörténtét, hol pedig alátámasztva. A lényeg: néhány sztriptíz táncos megelégeli, hogy amit esténként keresnek, azoknak hatalmas részét mindenféle védelmi pénz fejében legombolják róluk. Partizán akcióba kezdenek, és megfordítják a sorrendet: a bevétel nagyobb része marad náluk, míg a volt munkaadójuk fizet nekik a vendégekért.

A történet szereplőire nehéz haragudni. Sem etikailag nem könnyű azt mondani, hogy ledér erkölcsűek, miért nem mentek bolti eladónak inkább (mentek egyébként). És azért sem, amit azokkal a pasikkal tettek, akik a stresszt náluk vezették le, így mindennek ki voltak téve a könnyebb életük eléréséért, amit ráadásul többen közülük a gyermekeikért tettek meg.

wall street pillangoi

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.