Új hobbi az Újévben - avagy hogyan újulj meg kreatívan
Új hobbi az Újévben - avagy hogyan újulj meg kreatívan

Te is szereted, ha otthonod tele van saját készítésű, profin megalkotott lakásdekorációkkal?

A kreatív boltok tele vannak mindenféle termékkel, eszközzel, amit hatalmas lelkesedéssel megvásárolnak az emberek. Egyrészről azért, hogy egy kellemes szabadidős tevékenységet folytassanak, másrészről pedig, ki ne imádná, mikor egy-egy tárgyat megdicsérnek otthonába, mire ő közli: "ezt én készítettem". És ilyenkor jönnek a dicséretek, a bókok arra, hogy milyen ügyes az illető :) Imádni való pillanat az ilyen :)

Sajnos igen sokszor kudarcba fullad a kezdeti lelkesedés, mivel hiába a videókon bemutatott rövid kis segítség, valahogy mégis úgy érzi az ember, hogy fontos dolgokat kihagytak belőle, képtelenek lemásolni a youtube csatornán található tutorial anyagok mintáit.

Csapatunk több tagja is tart workshopot, különféle területeken kreatív tanfolyamokat. Pont ezért, hogy a lelkesedés megmaradjon az emberekben, hogy ne okozzon senkinek csalódást egy saját készítésű darab összeállítása.

Az Alita Kreatív Műhely alkotója a dekupázs technikában van otthon, amivel akár egy régi tárgyat is új köntösbe  lehet varázsolni. . Ez az egyik olyan műfaj, mely látszólag pofon egyszerű, de ha megnézi az ember a boltok kínálatának a dömpingjét, és végre kiválaszt egy pár terméket, majd otthon elkezdi megalkotni a saját kis dísztárgyát, akkor jön rá, hogy ez bizony rengeteg buktatóval jár együtt. Amennyiben szeretnél igazán szép, esztétikus, maradandó darabot elkészíteni, kattints ide, és keresd fel az Alita Kreatív Műhely alkotóját, és egyeztessél időpontot akár egy személyes kurzusra is.

Ildi

A Paverpol Kisvárda alkotója, Sz. Nagy Tímea a paverpol egyik hivatalos képviselőjeként nemcsak maga készít csodálatos alkotásokat, hanem szíves örömest átadja tudását a hozzáérkezőknek. Vannak tanulói, akik már évek óta járnak hozzá, hisz hiába is tudják már lassan az összes fortélyt, Tímea mindig valami újdonsággal készül számukra, melyeket örömmel készítenek el. Ez a technika rengeteg lehetőséget kínál, így akár egy falikép, egy otthondekoráció, vagy ékszer készítésére is tökéletesen alkalmas. Kattints ide és kövesd az oldalát, ha nem szeretnél lemaradni workshopjairól.

Timea

Jómagam, Lami festészeti oktatásokat tartok. Akvarell és olajfestő kurzusokra járnak hozzám a tanulók. A legtöbben visszatérő látogatók, hisz a festészet is az a terület, melyet akár élete végéig tanulhat az ember. A látogatóim kezdőként jönnek, és az idők folyamán egyre profibb képeket alkotnak meg a tanfolyamokon. Többen közülük művészeti iskolába is sikeres felvételt nyernek. A személyes találkozók sokaknak nehézkes a távolság miatt, ezért hoztam létre az online akvarell oktatást, mely szintén a kezdőtől a haladó szintig vezeti el a tanulókat a realista akvarell festészet elsajátításában. Vágás nélküli videókban tanítom meg különféle formák által, eddig 15 anyaggal, ami folyamatosan bővül, a tökéletes valósághű  akvarellfestészetet.

A személyes festő tanfolyamokat idekattintva találod, míg az online oktatásról idekattintva tudsz többet olvasni.

az osszes fotoja3

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.