Képkeretek különleges ruhában
Képkeretek különleges ruhában

Ötleteket gyűjtöttünk össze, hogyan tudod saját ízlésvilágodra feldíszíteni otthonodban a képkeretet.

Ebben a cikkben az előző írásokat szedtük össze, melyek számtalan módját mutatják meg annak, mennyi lehetőség van arra, hogy ne fussál szembe más otthonában ugyanazzal a kerettel.

Gondolnád, hogy ragasztópisztollyal és alufóliával is egyedire tudsz varázsolni egy képkeretet? Ebben a cikkben végigvezetünk ezen a folyamaton videós segítséggel.

20190106 151203

 Egy textilrózsával, farmerrel elképesztő dolgokat tudsz művelni. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan készítheted el a rózsát, itt pedig további ötleteket kapsz arra, mi mindenre tudod felhasználni a tekert virágokat, ha esetleg túl sokat gyártottál belőle nagy lelkesedésedben :)

FB IMG 1548164823734

A következő cikkben a quilling technikával ismertetünk meg. Vidámak, különlegesek, virágzóak, és akár nagyon-nagyon színesek is lehetnek kezed által így a képkereteid..

ajandek otletek

 Ebben a cikkben a ma közkedvelt repesztéses technikával alakítunk ki egy új keretből régit. Bármilyen színnel egyedivé varázsolhatod a képedhez ezáltal a keretet, és nagyon rövid idő alatt el is készítheted.

En2

A következő cikkben egy stencillel feldekorált darabot mutatunk meg, ami igaz, hogy képkeretnek indult, de aztán tükör lett belőle :)

Tukor

 A következőkben pedig egy egész csokorra való ötletet kapsz képkeretek dekorálásra. Találsz körbehorgoltat, gyantával díszítettet, repesztett darabot, de még a paverpol szerelmeseinek is mutatunk egy izgalmas lehetőséget, illetve az akrilhabos ötletünkbe is beavatunk.

En3

További ötletekért kövesd facebook oldalunk és youtube csatornánkat.