Képkeretek különleges ruhában
Képkeretek különleges ruhában

Ötleteket gyűjtöttünk össze, hogyan tudod saját ízlésvilágodra feldíszíteni otthonodban a képkeretet.

Ebben a cikkben az előző írásokat szedtük össze, melyek számtalan módját mutatják meg annak, mennyi lehetőség van arra, hogy ne fussál szembe más otthonában ugyanazzal a kerettel.

Gondolnád, hogy ragasztópisztollyal és alufóliával is egyedire tudsz varázsolni egy képkeretet? Ebben a cikkben végigvezetünk ezen a folyamaton videós segítséggel.

20190106 151203

 Egy textilrózsával, farmerrel elképesztő dolgokat tudsz művelni. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan készítheted el a rózsát, itt pedig további ötleteket kapsz arra, mi mindenre tudod felhasználni a tekert virágokat, ha esetleg túl sokat gyártottál belőle nagy lelkesedésedben :)

FB IMG 1548164823734

A következő cikkben a quilling technikával ismertetünk meg. Vidámak, különlegesek, virágzóak, és akár nagyon-nagyon színesek is lehetnek kezed által így a képkereteid..

ajandek otletek

 Ebben a cikkben a ma közkedvelt repesztéses technikával alakítunk ki egy új keretből régit. Bármilyen színnel egyedivé varázsolhatod a képedhez ezáltal a keretet, és nagyon rövid idő alatt el is készítheted.

En2

A következő cikkben egy stencillel feldekorált darabot mutatunk meg, ami igaz, hogy képkeretnek indult, de aztán tükör lett belőle :)

Tukor

 A következőkben pedig egy egész csokorra való ötletet kapsz képkeretek dekorálásra. Találsz körbehorgoltat, gyantával díszítettet, repesztett darabot, de még a paverpol szerelmeseinek is mutatunk egy izgalmas lehetőséget, illetve az akrilhabos ötletünkbe is beavatunk.

En3

További ötletekért kövesd facebook oldalunk és youtube csatornánkat.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy két hetente értesítést kapj a legújabb cikkekről!