Valentin napi képeslap - videóval
Valentin napi képeslap - videóval

Két könnyen elkészíthető akvarell képeslapot mutatok meg videós segítséggel.

Tudod, én mindig azt mondom a férjemnek, hogy "Áh, nem kell semmi nekem Valentin napra tőled, hisz tudom, mennyire szeretsz"... Aztán mikor megjelenik mégis valami meglepivel, hát egész nap rajtam marad a szerelmes vigyorgás :) 

Ebben a két videóban nagyon egyszerűen elkészíthető képeslap megfestését mutatom meg, melyet ha hiszed, ha nem, egy sima, általános iskolában használt gombfestékkel, azaz vízfestékkel is el tudsz készíteni.

A sikeres képhez egy vastagabb, minimum 200 gr-os papír kell, hisz egyébként összekunkorodik a lap a víztől, de semmi más egyéb extra dolgot nem kell beszerezned.

Ezt a képeslapot akár postán is feladhatod, hogy meglepd a kedvesed, vagy a reggelije mellé odatűzheted, hogy első mosolya máris neked szóljon :) 

Az első videóban a márványos szívet mutatom meg, hogyan kell elkészíteni, amit idekattintva tudsz megtekinteni. A második videóban pedig a virágfüzérrel megmintázott szíves képeslapot mutatom meg lépésről lépésre  Ezt pedig idekattintva találod :)

Ha még csak kóstolgatnád az akvarellt, és nem tudod, hogy egyáltalán neked való-e, kövesd az akvarell facebook oldalam, ahol rendszeresen teszek fel fázisképeket, hogy lásd, hogyan épülnek fel a festmények, illetve videók, "Hogyan készült?" blogcikkek formájában hírt adok mindenről :) 

Amennyiben úgy érzed, örömmel tanulnád meg a valósághű akvarellfestést, katt a linkre, és olvasd el, mit mondanak az online oktatásról mások :)

 Boldog szerelmes készülődést kívánok szeretettel :) 

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.