Reggelizz stílusosan - avagy dekorációk a nyugodt reggelekhez
Reggelizz stílusosan - avagy dekorációk a nyugodt reggelekhez

Reggeli rohanás nélkül? Ha máskor nem, hát hétvégén szánj időt rá, és teríts meg úgy, mint egy királyhoz illik :)

E heti cikkünkben ötleteket hoztunk arra, hogyan tudod a pihentető, nem rohanós reggelit úgy elfogyasztani, hogy még a tálalás is szemed gyönyörködtető legyen.

A KerekesÉva Style alkotója ezeket a színpompás, dekoráció és ötletgazdag szalvétatartókat hozta mára. Ezekbe egy sima, egyszerű, fehér szalvéta is ünnepi hangulatúnak tűnik a reggeliző asztalon.

Eva

Eva4

Eva5

Az Alita Kreatív Műhely alkotója tálcákat dekorált ki, melyekről csakúgy kapkodja le az ember a tányérokat, bögréket, kanalakat, hogy gyönyörködhessen végre a díszítésben.

Ildi

Ildi2

Ildi3

Az Otthonmelengető alkotója használati és dekorációnak való tárgyakat díszített fel szalvétatechnikával és repesztéses eljárással, melyek még hangulatosabbá teszik a pihentető reggeleket, így akár egy egész szettel is fel lehet dobni az asztali terítéket.

Ilona

Ilona2

Ilona3

A BorsóBarkács alkotója szintén tálcákat mutat meg nekünk, mellyel egyedivé és hangulatossá tudja tenni a reggeleket. És hogy lásd, hányféle módon is lehet dekorálni egy tárgyat, ő pirográf technikával díszítette ki a faalapokat.

Orsi

Orsi2

Orsi3

A Paverpol Kisvárda - Sz. Nagy Tímea paverpol technikával mutat elegáns, romantikus darabokat. A teafilter tartó szépséges formáia és lebegő csésze dekoráció máris arra ösztönzi az embert, hogy ébredjen fel végre :)

Timea

Timea2

 Ugye mennyivel vidámabbak így a hétvégi reggelek? :)

 További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.