Őszi hangulatú kopogtatók
Őszi hangulatú kopogtatók

A legmelegebb és leglágyabb árnyalatú évszakunk az ősz. Kezdjük egyből a kopogtatókkal :)

Mivel a nyári kopogtatók ideje már lejár, a télit ellenben még korai kitenni az ajtóra, így nézzünk körbe, hogyan készülnek erre az évszakra alkotóink.

A Filcvarázs alkotója többféle formát is ajánl kopogtatóként az ajtóra. Akár falapra, vagy egy hagyományos körformába készíti el kompozícióit, természetesen mindig a saját filc kreálmányaival ékesíti fel. Ezek a filc figurák még önmagukban is megállják a helyüket, így egy kedves bagoly nagyon kellemes üdvözlés az ajtón.

Heni

Heni2

Heni3

Heni4

Heni5

Heni6

A Cream Design alkotója gondolt azokra, akiknél sötétebb az ajtó, így ki kell emelkednie a kopogtatónak, hogy teljes fókuszba kerüljön a romantika.

Krisztina

A BorsóBarkács alkotója a farmer és újrahasznosítás híveként megint csodálatos kopogtatókat mutat arra, hogy egy régi, már nem használt darabból micsoda elképesztő dizájnt lehet teremteni. Kooperálva a Filcvarázzsal, ő is szívesen használja a filcfigurákat díszítő elemként.

Orsi

Orsi2

Orsi3

A Paverpol Kisvárda alkotója természetesen paverpol technikával mutatja meg, hogy egy őszi kopogtató nemcsak esztétikus, hanem mérhetetlenül elegáns is lehet egyben.

 Timea

Timea2

Timea3

Amennyiben bármelyik kopogtató megtetszett, kattints az alkotó nevére, és akár ezekhez a darabokhoz is hozzájuthatsz, vagy egy workshop keretén belül együtt el tudsz készíteni velük egy saját ízlésvilágod szerinti darabot.

Kellemes őszi készülődést kívánunk! :) És ne feledd, kövesd oldalainkat a további csodás ötletekért, hogy lakásodból szerető otthon váljon :)

 További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.