Kreatív ötletek az olvasást imádóknak
Kreatív ötletek az olvasást imádóknak

Ha olvasol, egy saját világot teremtesz meg. Elképzeled a szereplőket, megálmodod a helyszínt.

A könyv, hogy kezedbe vetted már nemcsak az íróé, hanem annak az embernek válik részéve, aki elmerül a sorokban.

A magazin indított egy Könyvklub fület is ajánlókkal, mellyel szeretné még közelebb vinni a kreatív embereket az irodalom világához. Miért írtam, hogy kreatív? Mert ahhoz, hogy minél jobban szárnyaljon az ember fantáziája, rendszeresen szüksége van új inspirációkra. Ehhez az egyik legjobb merítőhely egy könyv elolvasása. (A kép innen)

68830502 2407781842641616 4140095151877914624 o

A Filcvarázs alkotója gyerekeknek és felnőtteknek is gondoskodott arról, hogy ne legyen bosszankodás, hogy becsukódik a könyv, nem tudjuk, hol tartottunk. Ötletesen gumis megoldással, vagy díszes szalagokkal oldotta meg, hogy az egyedi figurás filcek bárkinek kedvére legyenek.

Heni

Heni2

A Zsand'Art FaTetoválda nemcsak könyvjelzőt mutat nekünk pirográf technikával, hanem egyedi könyborítókat is hozott. Ki ne gondolt volna már arra, hogy egy receptes könyv, egy emlékekkel teleírt napló bizony megérdemelné, hogy már a külseje is hívogató legyen, ne csak a tartalma.

Zsani

Zsani2

Zsani3

A Quilling KBZs alkotója papírtekercseléssel zseniális ötletet mutat arra, hogyan lehet megjelölni, hol tart az ember az olvasásban, vagy éppen melyek azok a fontos oldalak, melyekre vissza kell majd térni. Nemcsak hasznosak ezek a könyvjelzők, hanem ámulatosan szépek is.

Zsuzsa

Zsuzsa2

Zsuzsa3

 Jó olvasást! :) És ne feledd, minden hónap 10-én küldünk hírlevelet az előző havi cikkeket összegyűjtve, hogy ne maradj le semmiről. A főoldalra kattintva, jobb oldalon középen találod a feliratkozó gombot.

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.