Ahol a kultúra a wellness része
Ahol a kultúra a wellness része

Van egy szálloda Budapesttől nem messze, ahol figyelnek arra, hogy az emberek ne csak testileg töltődjenek fel, hanem az esztétika is része legyen a wellnessnek.

A szobák berendezése, az igényes enteriőr, mindemellett a családias fogadtatás, személyzet és kiszolgálás mind támogatják abban az odalátogatókat, hogy hosszú időre kipihentnek érezzék magukat.

12

Ehhez tettek még hozzá azzal, hogy az üres falakat, lépcsőfordulókat, aulákat, kávézót még otthonosabbá tették festmények dekorálásával.

f20180312 130643

Nos, csapjunk a közepébe. A Ráckevén található Termál Hotel ügyvezető igazgatója, Karcagi Etelka, és a szálloda értékesítési menedzsere, Stenczel Kitti, felkarolták azt a lehetőséget, hogy kiállításoknak adjanak helyet akár állandó, akár ideiglenes jelleggel.

f20180312 133450

A hotelben így már nemcsak a gyógyvizes fürdő, a különféle szaunák, a gyermekbarát közeg, vagy éppen a csúszdapark adja meg a vendégeknek az élményt, hanem maga a látvány is feltöltődésre inspirál.

f20180312 122941

Festményeim kaptak így ott helyet állandó kiállításként, melyek megvásárolhatóak, így egy emléket, egy érzést is haza tudnak vinni a látogatók a hétvégi kiruccanás után magukkal.

Etelkával megbeszéltük, hogy a későbbiekben különféle művészeti ágakban is szeretne teret adni a bemutatkozásra alkotóknak, így erről hamarosan majd tájékoztatás kerül ki.

Addig is keresd fel a hotel oldalát és élvezd ki a télen-nyáron feltöltődést adó szálloda szolgáltatásait.

1

Szerző: Lami