Colleen Hoover: It ends with us - Velünk véget ér - könyvajánló

Vannak dolgok, amiket kívülről látni teljesen érthetetlen, így tanácsot adni sem könnyű.

Lily történetével (az írónő saját sorsának alapján) ismerjük meg, milyen függőségben élni a szerelemtől. A könyv fülszövegén mindössze annyi áll, hogy Lily belehabarodik Ryle-ba, de mellette megjelenik gyerekkori szerelme, lelki társa, a hajléktalanként élt Atlas.

A történet ennél jóval több. Lilynek nem két ember közül kell választania. Lilynek el kell döntenie, hogy olyan kapcsolatban akarja leélni az életét, amiben az anyjának volt része, vagy kilép belőle.

A könyv végigvisz két választási vonalat: egy bántalmazó kapcsolatban benne maradni, vagy a szerelem ellenére, ami a szép időszakokra vonatkozik, mégis inkább elhagyni a társat.

Segít az írónő megérteni mindkét álláspontot, hogy akinek van a környezetében hasonló, nagyobb megértéssel és együttérzéssel tudja támogatni az ilyen helyzetbe sodródott embereket. Nem elfogadni, hanem megérteni, és így segítségére lenni.

Szóval nem egy könnyed olvasmányt ajánlok most drága Olvasó, de érdemesnek tartom arra, hogy levedd a polcról és belemerülj.

Csodás olvasást kívánok!

Lami