Cathy Kelly: Idén minden más lesz - könyvajánló

Három nő, három sors, három hirtelen jött mélységes változás.

Kicsit aggódva olvastam a könyvet, mert arra vágytam, mikor fog végre találkozni a három nő, és kapcsolódnak sorsaik egymással, amitől húha hatalmas happy end bontakozik ki.

Remélem, ezt nem éled meg drága olvasó spoilerként, ha megírom, hogy a könyv végén lesz csak kapcsolódás közöttük.

De hidd el megéri kivárni.

Három külön történetet kapunk. Mindannyiuknak ugyanazon a napon van a születésnapjuk.

Ginger 30 éves lesz, a születésnapján van a legjobb barátnőjének az esküvője, akiről kiderül, hogy csak nyűgként élte meg ezt a kapcsolatot.

Sam 40 éves lesz, mikor váratlanul beindul a szülése, és nehezen, önmarcangolva éli meg az anyaság napjait, pedig évek óta, sok-sok sikertelen terhesség után ezt a pillanatot várta.

Callie 50. születésnapjára a férje egy hatalmas bulit szervez, ami egyáltalán nem úgy alakul, ahogy egy fergeteg partinak illene lennie.

A három nő összecsuklik, megroskad, és lebénul a tudattól, hogy tovább kell vinnie az életét. Kinek önmagáért, kinek álmaiért, kinek elveiért, kinek pedig a családért, gyerekért.

Ritkán van olyan könyv, aminek a végén szeretnék még tudni a főszereplőkről, hogyan élnek tovább, mi vár rájuk. A könyv egy évet ölel át körülbelül, amíg mindhárman különféle síkokon, de ugyanazt a tanulságot adják történetükkel:

sosem tudhatod, hogy a rossz dolgok valóban azok-e, vagy visszatekintve rá kell jönnöd, hogy ezek nélkül a csapások nélkül nem valósulna meg igaz álmod és boldogságod (na, így leírva elég béna, de hidd el drága olvasó, ha most visszatekintesz életedre, biztos Te is találsz olyan eseményt, amit nehezen éltél meg, a poklok mélyén voltál, majd visszanézve rájöttél, hogy az volt a sorsfordító a csodás életedhez)

Remek olvasást kívánok hozzá:)

Lami