Colleen Hoover: Maybe ​Someday/Maybe Not/Maybe Now – könyvajánló
A legundokabb ember is kedves szereplővé válhat, ha valaki ezt ki tudja hozni belőle.
 
Sydney akaratán kívül, mikor barátja megcsalja a lány legjobb barátnőjével, bekerül egy igen furcsa lakóközösségbe. Szerelmek, viadalok, beszólogatások, kitartás, elfogadás. Huszonévesek, akik keresik az útjukat.
A három részes sorozat második része szerintem beépíthető lehetett volna a két másik kötetbe, de egy estét kibírtam vele.
 
Az igazság az, hogy nagyon felkapott az írónő, de számomra mégis ad rendszeresen valami hiányérzetet. Mintha mindig a megoldást keresnék a szereplői, de túl gyorsan meg is találják. Így nehéz izgulni értük, várni a beteljesedést.
 
A téma megkapott, mert olyan dologról olvastam, amit nem tudtam eddig elképzelni (Ridge zenéhez való viszonya), de a két főszereplő, Sydney és Ridge egymásra találása teljesen várható volt, számomra lapos konfliktusok közé helyezve.
 
A könyvekre azért az 5 pontból 5-öt adok, mert a huszonévesek kitartó, rugalmas, változásra és támogatásra képes hozzáállása nagyon tetszett.
 
A blogcikk borítóján pedig most kivételesen egyből a bookblanket, vagyis a horgolt nagyinégyzeteket látod a könyvek mellett, amik a borító színeihez harmonizálva készültek, hogy évvégére a kiolvasott könyvekből egy egész takarónyi darab készüljön el :)
 
Csodás olvasást kívánok drága Olvasó :)
 
Lami