Kreatív csomagolási tippek
Kreatív csomagolási tippek

Az ajándék átadásának öröme már akkor kezdődik, mikor az ízlésesen becsomagolt meglepetést átnyújtjuk szerettünknek.

Ez a pillanat már arról is árulkodhat, mennyire figyelünk rá, és fontos nekünk, hisz már a csomagoláson is látszik, időt fordítottunk rá. 

Szeretnénk megmutatni egy pár tippet, hogy neked is csodás legyen ez a pillanat, mikor meglátják, miben érkezik az ajándék :)

A Cream Design alkotója a naturális, vintage hangulatot követi minden ötlete megvalósításakor. Így nem lehet ez másként a csomagolásnál sem. Egy színű, sima csomagolópapírral is lehet csodát tenni :) Különféle stencilekkel és akril festékkel mintákat, feliratokat lehet varázsolni a sima felületre. Ez még meg lett dobva a masni helyett szódabikarbóna gyurmából készített figurákkal, melyet te is elkészíthetsz magad különféle figurákkal. A cikket itt olvashatod hozzá, ahol lépésről lépésre bemutatjuk.

Kriszti2

Kriszti3

Az Ispiláng alkotója, aki selyemvirágok gyönyörű kompozícióját hozza létre különféle ékszereken, díszeken, egy tradícionális japán technikát mutat meg, a furoshiki technikát, mellyel kendőbe, ingbe csomagolva, akár maga a csomagolás is lehet maga az ajándék. Egyre többen figyelembe veszik, hogy vigyázni kell környezetünkre, így a műanyag és dísztasakok helyett egy csodálatos megoldás ez a dekoratív csomagolási ötlet. 

Zsuzsa

Zsuzsa2

Akvarellfestőként a dobozokat, melyekben az ajándékokat adom át az ünnepek alatt, akvarell képekkel díszítettem. Egy köralapot kivágtam, majd faragasztóval a háncsdobozokra illesztettem őket. Ezzel is személyesebbé téve az ünnepek hangulatát. Ha szeretnél te is ilyen képeket, dekorációs tárgyakat készíteni, kattints ide.

20191125 193047

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.