Merj művész lenni! - a könyv és Te és én
Merj művész lenni! - könyvajánló, ahol ketten beszélgetünk: Te és én

Tudod, hogy „adta el” a férjem magát nekem?

Nos, a világ legegyszerűbb módján: sehogy.

Kizárólag csak a színtiszta igazat adta magából. Kérdéseimre egyenes választ kaptam, gesztusai nem műviek voltak, tettei teljesen tükrözték érzéseit, gondolatait.

A legnehezebb magadat „eladni”, dicsérni és jól tálalni.

Ismerős? Frankón tudja az ember, mit kéne változtatnia másnak ahhoz, hogy boldog legyen, mit kezdjen el a sikeres életéért.

De mi van a saját projektjével? Sokszor lebénul és elnémul egy-egy alkotó, amikor szóba jön, miért is jó választás az ő terméke, mit tud adni, miben különleges.

Nos, többek közt ezt tanultam a férjemtől.

Egyszerűség, tisztaság, semmi béna rózsaszín varázslat.

Ez az "oktatásom" az alapja annak, ahogy a könyvet végül megírtam. Úgy fogod érezni magad olvasása közben, mintha ott ülnél velem szemben és beszélgetnénk, bátorítanálak, megmosnám a fejed, ha látnám, elvesztetted a hited. Semmi magas lóról köpködött marketing maszlag, amitől még kisebbnek éreznéd magad.

Természetesen tele van ötletekkel, hogyan indulj el az úton, de mivel kipróbált, gyakorlati tanácsokat adok, ezért sokkal egyszerűbb értelmezni és megvalósítani őket.

Facebook post meret Lany w1200

Történeteimbe simán bele tudod majd élni magad, egyes sztorikhoz csupán csak egy kevés bátorság kell. Lesz, amihez jól össze kell majd szedni magad, de a végén igencsak elégedett leszel az eredményeddel.

Az egész könyvben Veled beszélgetek, közvetlenül, saját stílusom adom. Valójában ez azért fontos, mert nem finomkodok, semmi oktató szleng. Ha hülye vagy, azt is megmondom, hogy miért, ha valamit jól teszel, hidd el, buksisimogatás is jár.

A könyv erőt ad, felébreszt, hónod alá nyúl, és jól odacsap, hogy kellően összeszedd magad. Hát ennyi :)

Merj művész lenni! Élj úgy, ahogy szeretnél.

Rendeld meg idekattintva a könyvet most!

 

 

Kapcsolódó cikkek