Colleen Hoover: All Your Perfects - Minden tökéletesed - könyvajánló

Vajon veszélybe sodorhatja két ember kapcsolatát, házasságát a nő meddősége?

Rengeteg véleményt olvastam a könyvről, ezért heteken át csak kerülgettem. Nem tudtam, meg fogom-e érteni a lelki oldalát, és nem tudtam, sírni fogok-e, és teljesen együttérezni a két szerelmessel.

Három gyermekem van, így átérezni nem tudtam a fájdalmat és küzdést, de együttérezni folyamatosan tudtam a szereplőkkel. Már az egész találkozásuk egy olyan különleges alkalommal történt, ami nem mondható örömtelinek, ők viszont kihozták belőle a legtöbbet, legtökéletesebbet.

Amikor úgy éreztem, hogy nem tudom a fájdalmát elfogadni, sokszor eszembe jutott a festészet. Rengetegen vannak úgy, hogy próbálnak egy jó képet elkészíteni, imádják a festést magát, de a sikerélmény sosem érkezik el. Feladják. letesznek róla, dühösek lesznek.

A két szereplőnél a szex volt ehhez hasonlatos. Nemcsak ezért rajongtak egymásért, de ez volt az egyik fő vonal kapcsolatukban, ahol olyat éltek át, mint senki mással azelőtt. De ez megváltozott, mihelyst eldöntötték, gyereket akarnak, és több év próbálkozása sem hozott eredményt.

Lehet egymást szeretni úgy, hogy a cél sikertelenségre van utalva? Van hibás? Meg lehet látni a másikban a jót, a tökéleteset ezek után is? Vissza lehet emlékezni arra, mikor az érintés a szerelemről és vágyról szólt?

Szeretettel ajánlom ezt a könyvet. Akár, mert hasonló fájdalommal élsz, akár mert szeretnéd megismerni a kiolthatatlan szerelem történetét, a fontosság megtalálását.

Csodás olvasást kívánok hozzá:)

Lami