Kezdd az új évet szerencsésen!
Kezdd az új évet szerencsésen!

Felhívott ma egy közel kilencven éves kedves ismerősünk, hogy boldog új évet kívánjon. Tudjátok, mit mondott?

"Nem gond, hogy már megint eltelt egy év, de annyira csodálkozom, hogy ennyi évet kapok!" Képzeljetek el egy friss elméjű, számítástechnikáról beszélgető, a művészet iránt nyitott házaspárt - mert bizony, a felesége is hamarosan betölti a kilencvenet -, aki még mindennap kocsiba ül, hogy elmenjen bevásárolni, elvigye a feleségét időnként ebédelni. Imádom őket!! 

Ki ne szeretne még ennyi idősen is úgy élni, hogy nem szorul rá másra, hogy mindennap felkel és teszi a dolgát, hogy figyel a világ rezdüléseire?!

Egy kreatív embernek szinte kevés is egy nap. Ha megkérdezed, mit szeretne alkotni, akkor képes felsorolni egy olyan litániát, ami akár száz évbe sem fér bele. 

Ötletünk ezer van, időnk kicsit végesebb. Nos, hogy szerencsésen meg tudjuk valósítani a lehető legtöbb tervünket, ma egy szerencsehozó összeállítást hoztunk nektek.

 A Hévipart alkotója gyantába zárja ékét, hogy egész évben előtted legyen, hogy nemcsak kreatív vagy, hanem a szerencse is melletted áll. 

20181230 202251 0001

Az Alita Ásvány Ékszer alkotója nemcsak apró függőkkel segít hozzá, hogy a szerencse mindig szemed előtt legyen, hanem az ásványok hatásával is elősegíti, hogy mindig tudd, mi a dolgod.

Alita4Alita4Alita4

A Filcvarázs alkotójának munkája által már az ajtódban tudni fogják, nem akárkihez látogattak el. Egy nemcsak különleges személyiség, hanem egy szerencsés ember fogadja a látogatót a kapu mögött.

Heni

Jómagam a borítóképpel, egy akvarell festménnyel kívánom mindenkinek, hogy alkotásai mellé párosuljon a jó szerencse is :)

Boldog Új Esztendőt kívánok!!

Lami