Late night - filmajánló
Talk Show (Late night) - filmajánló

Ha egy változó korban lévő nő vagy, lapos a nézettségi statisztikája a műsorodnak és az a hír járja, hogy utálod a nőket, akkor mi a teendő?

Emma Thompson neve már fémjelzi, hogy nem egy bulvárosan nyálas filmről lesz szó, hanem olyan mély játékról, melynek minden kockája élvezhető lesz. 

Hősnőnket lapátra akarják tenni és egy bugyuta pasassal helyettesíteni, mivel az esti talk show-ja keményen lefelé csúszik a nézők körében. Egy megoldást talál: felvenni egy nőt, bárki, aki a háttércsapatát kibővíti, ahol eddig csak férfi szövegírók dolgoztak.

Hogy ez a bárki egy vegyi üzemben dolgozó minőségellenőr éppen, akinek egyetlen sor tapasztalata sincs abban, hogyan kell ütős szövegeket írnia egy ilyen produkcióhoz, egyáltalán nem számít.

Összeütközések, megalázások, kirekesztés. Katherine Newberry (Emma Thompson) ki nem állhatja az új munkatársát, főként mikor kiderül, hogy annak igazságérzete igen erős.

Mi az, ami megváltoztatja a kapcsolatukat? 

"Tedd magad nélkülözhetetlenné! Csinálj úgy, hogy szükség legyen rád!" - ezt a mondatot kapja tanácsként Molly (Mindy Kaling, aki nem mellesleg a film forgatókönyv írója), aki az első adandó alkalomnál kiáll elviselhetetlen modorú főnöke mellett.

Érzelmek, nevetések, pletykák, tragédiák, bukások, feltörekvések, kitartás, szeretet, fölényesség, szórakoztatás, humor - ennyit címszavakban a filmről, melyet már több kategóriában Oscar esélyesnek ítélnek.

 

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.