Alkotóművészek, ha találkoznak
Alkotóművészek, ha találkoznak

Ismét megszerveztük a magazin alkotócsapatával azt a fergeteges eseményt, mely eredményeként hónapokon át még aludni sem térünk szívesen.

Nyugi, nem vagyok a túlzások embere, inkább szeretem a visszafogottságot, hogy utána durranjon inkább a közlendőm. Így, ha azt állítom, hogy nem tudunk szinte pihenni sem, az pont annyit jelent, hogy olyan szintre emeltük az inspirációt ezen a találkozón egymásban, önmagunkban, hogy még a pihenésre is sajnálni fogjuk az időt.

A tavalyi első alkalommal leginkább ismerkedtünk, és megmutattuk egy-egy pici szegmensét a tevékenységünknek.

A mostani alkalom két részletből állt. Az idő felét beszélgetéssel, marketinggel, egymásra való odafigyeléssel töltöttük. Egy körbeszélgetés folyt arról, hogyan látjuk magunkat és egymást. Zseniális ötletek születtek ebből az objektív és szubjektív látásmódból.

m20180407 103110

A találkozó második részében pedig, akinek ideje volt, megmutathatta, milyen technikát tud átadni, mit művel, milyen kézművességben jártas.

Hogy az idő elegendő volt-e? Szerinted, ha tizenhat ember összetalálkozik, tizenhat különféle területről, akkor talán egy hét sem lenne elég ahhoz, hogy teljesen átfogó képet kapjunk a másik tevékenységéről.

De a cél nem is ez volt. Egyetlen dolog motivált minket: együtt lenni. A szó legszebb és legigazabb értelmében.

Ez a magazin csodákat hozott mindannyiunknak. Olyan közösséget alakított ki, mely szinte véletlenszerűen kezdett el formálódni.

A csapat bővül, alakul, tagok érkeznek hozzánk időnként. Ritka esetben elengedünk egy-két kezet, és nélküle megyünk tovább. Az általános viszont az, hogy lassan elérjük a harminc fős magot, akik rendületlenül dolgoznak együtt, buzdítják egymást, figyelik a másik vállalkozását.

mf20180407 140221

Hogy ilyen lenne egy ideális munkahely? Nos, ezeket a sorokat a kerti teraszról írom, teljesen feltöltve a tegnapi naptól, feldobódva attól, hogy megismerhettem azokat az embereket, személyesen is, nemcsak virtuálisan, akikkel most már egy éve, hogy közösen hiszünk az alkotás, művészet elementáris erejében. Szóval igen, ez a legjobb hivatás, és legszebb dolog, mellyel egy olyan környezetből tudunk adni az embereknek, melyet magunk is élvezünk.

További fotókat a találkozóról idekattintva tudsz megtekinte.

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, szeretnél te is egy ilyen csapattal együtt haladni, kövesd facebook oldalunkat.