3+1 ötlet Húsvétra

Ragaszkodtok a hagyományokhoz és elődeink technikáival festetek tojásokat vagy inkább a modern vonalakat követitek? A nárciszok és barka mellett igazi húsvéti hangulatot lehet csempészni az otthonunkba egy kis aranyesővel, bárányokkal, nyuszikkal vagy tojásokkal, amik akár egészen különleges öltözéket is kaphatnak. 

 

Szalmásné Nagy Tímea, a textile-art alkotója egészen elképesztő ruhákba öltözteti a tojásokat. A textil szobrászat egy olyan kreatív technika, amivel nem csak a fantáziád szárnyalhat, hanem a körülötted fellelhető anyagokat is felhasználhatod alkotás közben. Így ötvözheted a modern technikát akár régi emlékek őrzésével is. Húsvéti tojások egészen másképpen.

Husvet maskepp

Kató Móni festhető kerámiákat készít számunkra, hogy ne csak egy kész terméket vásároljunk, hanem átélhessük az alkotás örömét is. Nem csak nekünk felnőtteknek jelenthet ez egy kis feltöltődést, hanem akár a gyerekeknek is. Minden eszközt biztosít számunkra, nézzetek körül nála bátran. A festhető kerámiákat itt találjátok.

festhető kerámia

Fekécs Heni a Filcvarázs alkotója elhozta a cuki nyuszikat, amiről minden gyermek és gyermek lelkű felnőtt álmodhat így az ünnepekre hangolódva. Mennyivel csodásabb lehet ezeket a kézzel készült, hazai alkotásokat megtalálni az illatozó bokrok között. Nem csak egy egyszeri élményt adnak, hanem hosszútávú barátságok születhetnek így. 

filc nyuszi

Van már nyuszink, bárányunk, tojásunk, mi hiányozhat még? Egy olyan kiegészítő ami nem csak az otthonunkat díszitheti, hanem mi magunkat is. A héVIPart már megfestette nekünk ezeket a különleges húsvéti tojásokat. A héVIPart gyanta medálok és kulcstartók a húsvéti tojások hangulatát idézik. Időtállóak, így az otthonodon kívül is megélheted az ünnepet. Ezeket a különleges medálokat, kulcstartókat itt találjátok. 

gyantaékszer

Legyen áldott, békés és kreatív alkotásokban gazdag a Húsvétotok! 

Szeretettel: Lami

További ötletekért kövesd az alábbi oldalainkat és iratkozz fel havi egy hírlevelünkre a magazin főoldalán: 

facebook oldalunk, 

youtube csatornánkat 

Pinterest tábláinkat.