Lami Art Tanoda márciusi festő kurzusai
Lami Art Tanoda márciusi festő kurzusai

Kapásból elsején a tanítványok kiállításával nyílik meg az első tavaszi hónap :)

Március 1-én nyolc növendék fog bemutatkozni, akik rendszeres látogatói a festő kurzusoknak. Képeik közt szerepel akvarell, akril és olajfestmény illetve pasztell kép is. Elképesztő anyag lesz!! Ahogy hozták, hogy kiválogassuk a munkákat, hát bár tudtam, hogy velem készítették őket, mégis teljesen elájultam, hogy micsoda anyaggal fogunk készülni. A rendezvény helyszínéről és időpontjáról minden fontos információt idekattintva lehet megtekinten.

Március 22-én festőknek szóló rendezvényt szerveztünk meg. Három előadó, három megközelítés és fenekestül átalakítjuk a jelenlévők művészi pályáját :) A rendezvényen az erre az alkalomra írt könyvet is megkapják a jelenlévők: "... mert festeni kell! - füveskönyv festőművészeknek. A programról az információkat idekattintva lehet megtekinteni, jegyvásárlás 2019. január 21-én 9 órától lehetséges.

És most akkor jöjjenek a márciusi festőkurzusok időpontjai:

Március 2. 14 óra (2 órás) akvarell - 6.500,- Ft

Március 9. 14 óra (2 órás) akril - 7.000,- Ft

Március 16. 14 óra (3 órás) olaj - 7.500,- Ft

Március 29. 15 óra (2 órás) pasztell - 5.000,- Ft

Március 30. 14 óra (3 órás) olaj - 7.500,- Ft

A foglalkozások Budapesten XVI. kerületben vannak. Jelentkezés esetén kérlek írjál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.