Több mint ötven ajándék ötlet Anyák napjára
Több mint ötven ajándék ötlet Anyák napjára

Akár kreatív vagy és kézügyességed nem ismer határt, akár szeretnél valami maradandó szépséggel hálát adni Édesanyádnak, Nagymamádnak ezen a napon, a cikkben számtalan ötletet és kész kompozíciót találsz erre.

Szabó Anna, az Anna Handmade alkotója a finom, életre kelt fonalak készítője. Termékei mind puhaságukról és precíz munkájáról tanúskodnak. Nagyon sok mintát is feltesz oldalain, így érdemes megkeresned őt. Egy finom meleg stóla gyönyörűen kifejezi azt a szeretetet, amelyért hálás az ember Édesanyjának.

Anna

 Horváth Edina, az Art of Kata alkotója virágos mezőket, élettel teli tájakat gondolt ki erre a napra. Tele van energiával, szeretettel minden egyes festménye...melyről minden gyermek álmodik, hogy Édesanyja ölében érzi így magát.

Edina1

 Lami, vagyis az én festményeim által virágokat adhat át az ember Édesanyjának, melyek egy életen át üdék és vidámak maradnak.

thumb En

 Kamarás Evelin, a KEMM Páratlan Műhely alkotója a reggeli teánál vagy kávénál segít közvetíteni egy Édesanyának az örök szeretetet gyermeke felől.

thumb Evelin

 Sándor-Molnár Helga, a Simple Mood Hobby alkotója gondolt a hétköznapokra is, mikor egy anya is szeretne különleges, feltűnő lenni, így a mindennapos bevásárlást egy egyedi kis táskával teheti meg, és természetesen, hozzáillő fülbevalóval :)

thumb Helga

 Udvardy Kriszta, a Cream Design alkotója azoknak az Édesanyáknak ad ötletet ajándékozásra, akik szeretnek elmerengeni a régi korok világában, kedvükre van egy elmúlt időszakban használt tárgy újraélesztése, romantikus hangulatú tálalása.

thumb Krisztina

 Varga Orsi, a BorsóBarkács alkotója kis virágboxokkal üzeni az Édesanyáknak, hogy örök szeretettel gondolnak rájuk. Ráadásul Orsi azokra az édesanyákra is gondolt, akik imádják a fiatalos lendületet, korukkal nem törődve rajonganak a vidám, bohém anyagokért, így egy farmerből kreált virágköltemény teljesen az ő világukat tükrözi.

thumb Orsi1

 Nyíri Ilona, az Otthonmelengető alkotója a balzsamos színek, a vidám formák, a szépséges elegancia alkotója. Árnyalataival, harmonikusan megválasztott kompozícióival csodás üzenetként kapják meg az Édesanyák a szeretet szavát.

Ilona

 Kerekes Éva, a KerekesEva Style alkotója egy megörökölt ruhadarabot, Nagymamájának egy régi költeményét őrzi meg a textilszobrászat segítségével, mely szerint nincs határ, az emlékek megőrzésének módja akár a csillagos ég.

Kerekes

 Fekécs Heni, a Filcvarázs alkotója a filcanyag segítségével mutatja meg, hogyan lehet gyönyörű szép kreációkat alkotni akár egy szál virág képében, akár boxokban megálmodva.

Heni

Gondolom, találtál számtalan ötletet, mivel lephetnéd meg Édesanyád, Nagymamád május első vasárnapján. Az alkotáshoz hatalmas örömet kívánok, ha pedig szeretnéd megvásárolni bármely terméket, keressél rá az alkotó nevére.

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kattints ide, és kövesd facebook oldalunkat, ahol állandóan jelentkezünk további ötletekkel.