Kézműves ajándékok 1.000,- forint alatt?? - 12+1 alkotó ajánlata a cikkben
Kézműves ajándékok 1.000,- forint alatt?? - 12+1 alkotó ajánlata a cikkben

Azt tartják, hogy kézművestől vásárolni egyenértékű érzés a dúsgazdagsággal.

Részben van igazság alapja ennek, de most a kis csapatunk összeszedett olyan termékeket, melyeket simán 1.000,- forint alatti értékben értékesítenek.

Akár ötletként is vehetitek, amit magatok készítetek el, de sokkal egyszerűbb rákeresni az alkotó nevére, hisz mivel ők képben vannak mindenféle beszerzési forrást illetően, nem nagyon lehet ezeket a termékeket egy-egy darabként ugyanilyan áron előállítani.

Hogy miért is születetett ez a cikk? Nos, nálunk, mikor kicsit voltak a gyerekek, mindig volt egy "karácsonyi szekrény". Egész januártól ide tettem be azokat a dolgokat, melyekről azt gondoltam, hogy jó lesz majd a huszonöt dadának, óvónéninek, váratlanul beállító messzeföldi rokonnak és egyéb "Jesszusom, most mit vegyek neki, totál ciki, ha tőle kapok, de én nem adok" ajándékoknak.

Igen, nem túl mély érzelmekről árulkodik ez, de mindig fel kellett készülni ezekre a meglepetésekre. Az ember ad, bár nem célzott ajándékot, de legalább gagyit sem, hisz azért nem akármit tettünk abba a szekrénybe.

Nos, a kézműves csapat most összegyűjtötte azokat a termékeket, amelyek mind 1.000,- forint alatt vannak. Vannak köztük olyan áruk, melyek még a félszáz forintot sem érik el, ezért érdemes minden esetben rákérdezni az árra.

Nos, Sándor-Molnár Helga a Simple Mood Hobby alkotója karika köré horgolt romantikus fülbevalókat ajánl ezért az árért.

Helga

Fekécs Heni, a Filcvarász alkotója rengeteg olyan dolgot mutat meg, melyek nemcsak a karácsonyfát díszíthetik, hanem bármely évszakban dekorációk lehetnek.

Heni

Bár én nem kézműves ajándékot hozok, de részben mégis azt. Az egyik könyvem, mely 17 festményhez 17 gondolatot tartalmaz, szintén most ebben az árban megvásárolható. Ja, és Lami vagyok, csak hogy én is bemutatkozzak :)

En

Tóthné Ildikó, az Alita Kreatív Műhely alkotója gyönyörű ékszereivel szeretne segíteni azoknak, akik ebben az árkategóriában gondolkodnak.

Ildi

Kriston-Bordi Zsuzsanna a Quilling-KBZs alkotója akár egy kedves mécsestartót tud ajánlani, vagy elképesztően gyönyörű ékszereivel esetleg hűtőmágneseivel lehet szép ajándékot adni ebben az árban, vagy esetleg még olcsóbban.

Kriston

Steidlné Csapó Mária, a Mary ékszer alkotójának palettája árfekvésben a párszáz forintostól terjed ki az ezer forintig, mely közül szintén igen nagy a választék.

Maria

Varga Orsi, a BorsóBarkács alkotója a könyvjelzőtől kezdve a dekorációig a fülbevalón át szintén tud nyújtani olyan kézműves terméket, melyek nem kerülnek csilliárdokba.

Orsi1

Kiss Rita, a Ritus Art Paverpol alkotója többféle technikában hozott ezer forint vagy alatti terméket. Van itt hűtőmágnes, fülbevaló paverpol technikától kezdve a kapszula kiegészítőig minden.

Rita1

Sari Ilona, a Sarica alkotója motivációs idézetekkel felírt gyönyörű, kézzel rajzolt, laminált könyvjelzőkkel tud kedveskedni bőven ezer forint alatt.

Sari

Sármány Rózsa először mutatkozik be nálunk, de máris megmutatja, hogy semmi kétségbeesés, ha kezd fogyni a karácsonyi összeg, hisz rengeteg csodás ékszert lehet ezer forint érték alatt nála is beszerezni.

Sarmany

Szász Tamás, a Strong Paramedic Paracord alkotója a kulcstartótól kezdve a karkötőn át, egészen a fülbevalókig szintén hatalmas palettával tud ötleteket adni az ezer forintos árkategóriában.

Tomi

Tóth Zsuzsa, az Angyali Kezek - Zsuzsa kreatív világa alkotója szintén most először mutatkozik be nálunk, és szintén színes palettával áll elő azoknak, akik szeretik a romantikus hangulatú ajándékokat.

Toth Zsuzsa

Ladányi Zsófia, a Szofiore pazar üvegfestője mécseseket mutat be, melyek egyedi festéssel, különleges technikával készülnek, és szintén simán beleférnek ebbe az árkategóriába.

Zsofi

 

Kerekesné Éva, a KreatEva Dekor alkotója textilszobrászattal készített brossokat mutat be ugyanezen az áron, melyek akár egy kedvenc sálhoz is lehet színben passzolót rendelni.

Kerekesne

Nos, a fentiekből is látszódik, hogy a kézműves ajándék bár luxus, hisz egyedi és különleges darab, de nem mindig megfizethetetlen. Az alkotók neve alapján rá lehet keresni egy-egy kiválasztott termékre, hogy ezek beszerzésével is megkönnyítsük az ajándékvásárlást.

Szerző: Lami

Ha tetszett a cikk, kövesd facebook oldalunkat további írásokért.