Esküvői kellékek - a részletekben rejlik a csoda
Esküvői kellékek - a részletekben rejlik a csoda

A múltkori írás az esküvői csokorról szólt, most pedig az elengedhetetlen kellékeket mutatjuk be.

A KerekesÉva Style alkotója textilszobrászattal álmodta meg az esküvői kiegészítőket. Egy pohár ötletes feldíszítése, egy jókívánságokkal teleírt vendégkönyv, vagy éppen egy fali dekor mind feldobják ennek a napnak az enteriőrjét.

Eva

Eva2

Eva3

A Filcvarázs alkotója gondolt a hajba valókra, a pénzátadó dobozkákra ugyanúgy, mint egy asztali dekorációra. A pénzátadó dobozt videón idekattintva tudod megnézni, hogy mennyire ötletesen helyezte a virágok közé az ajándéknak szánt pénzt.

Hen2

Heni

Az Otthonmelengető alkotója koszorúslány kar- és hajdíszeket, vőlegény kitűzőt, nászajándék átadó kaspókat és egy pénzajándék gyűjtő dobozt is mutat nekünk, melyek akár apróságoknak tűnhetnek, de a nagy forgatagban és szervezésben ezekre is oda kell figyelni, hogy teljes legyen a dekoráció harmóniája.

Ilona

Ilona2

Ilona3

A Cream Design alkotója igazi vintage hangulatú kellékeket hozott nekünk az esküvői nap díszítéséhez. Poharak, kiegészítők az asztalra, pénzátadó dobozka. Csodás egységbe lehet ezt varázsolni akár a menyasszony ruhakölteményével, csipke díszeivel.

Kriszta

Kriszta2

Kriszta3

A BorsóBarkács alkotója azoknak mutat be kiegészít, illetve nászajándéknak valót, pénzátadó variációt, akik szeretik az egyszerű, tiszta, fiatalos, bohókás ötleteket.

Orsi

Orsi2

Orsi3

Amennyiben bármelyik esküvői csokor megtetszett és szeretnéd a szép napodon kezedben tartani, keresd a készítőjüket, a nevükre kattintva megtalálod elérhetőségüket.

További ötletekért kövesd facebook oldalunk és youtube csatornánkat.